Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μπήκε και παίζει ο Μαντσίνι με ΟΦΗ

Ο Άλαν Πάρντιου κατέγραψε μια επιστροφή καθώς ο Ντάνιελ Μαντσίνι συμμετείχε στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης και υπολογίζεται για τον αγώνα (30/10, 20:30) με τον ΟΦΗ στο «Κλ. Βικελίδης». #slgr #arisfc #Mancini #oficretefc #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Ο Άλαν Πάρντιου κατέγραψε μια επιστροφή καθώς ο Ντάνιελ Μαντσίνι συμμετείχε στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης και υπολογίζεται για τον αγώνα (30/10, 20:30) με τον ΟΦΗ στο «Κλ. Βικελίδης».

Η απουσία του Αργεντίνου επιθετικού ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής στο πρόσφατο παιχνίδι του Άρη στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό καθώς οι «κίτρινοι» εμφανίστηκαν ελαχίστως δημιουργικοί και μη χαμηλό βαθμό δημιουργίας ακόμη και στο transition παιχνίδι. Η επιστροφή του στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων τον βάζει στο πλάνο του Άλαν Πάρντιου για τον αγώνα με τον ΟΦΗ και πιθανόν στο αρχικό σχήμα, εφόσον εκτιμηθεί ότι είναι έτοιμος να βγάλει 90λεπτο.

Αντιθέτως, τόσο ο Ράφαελ Καμάτσο όσο και ο Σέικ Ντουκουρέ προπονήθηκαν μόνοι τους και τουλάχιστον για τον πρώτο θα σχηματιστεί εικόνα για το αν θα είναι διαθέσιμος στην αυριανή (27/10) προπόνηση.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button