Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ετοιμάζει πρόταση για τον Χνιντ η Κασίμπασα!

Η τουρκική ομάδα έχει ψηλά στην καλοκαιρινή transfer list τον Τυνήσιο στόπερ της Ένωσης κι ετοιμάζεται να περάσει στο…παρασύνθημα. 

Η τουρκική ομάδα έχει ψηλά στην καλοκαιρινή transfer list τον Τυνήσιο στόπερ της Ένωσης κι ετοιμάζεται να περάσει στο…παρασύνθημα.

Δύσκολα…φεγγάρια για τον Νασίμ Χνιντ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο 24χρονος στόπερ δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην ενδεκάδα της ΑΕΚ και να κερδίσει το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε, όταν το περασμένο καλοκαίρι υπέγραφε συμβόλαιο με την Ένωση.

Το κοντέρ του γράφει 14 συμμετοχές και 868 λεπτά συμμετοχής σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ μόλις σε 8 παιχνίδια έπαιξε γεμάτα 90λεπτα.

Οι χαμηλές…πτήσεις με τη φανέλα της ΑΕΚ μοιραία ρίχνουν τη δημοτικότητά στον οργανισμό του κλαμπ, όχι όμως και στη γειτονική Τουρκία.

Ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται ψηλά στην transfer list της Κασίμπασα εν όψει καλοκαιριού – σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA – και «μαγειρεύεται» πρόταση προς την ΑΕΚ για την απόκτησή του.

Πρόταση που θα περιλαμβάνει τον δανεισμό του για ένα χρόνο και οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του το καλοκαίρι του ΄22.

Παρεμπιπτόντως, να θυμίσουμε πως η Κασίμπασα συνηθίζει να διατηρεί στραμμένες τις μεταγραφικές κεραίες της προς την ελληνική αγορά τα τελευταία χρόνια.

Τον Γενάρη του ΄20 απέκτησε ως δανεικό έναν άλλο…δικό μας (Τυνήσιο) ποδοσφαιριστή και συγκεκριμένα τον Γιασίν Μεριά του Ολυμπιακού, με τον οποίο ο Χνιντ υπήρξε συμπαίκτης στην Σφαξιέν τη διετία (2016-18).

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button