Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ενδιαφέρον από Λάτσιο και Λειψία για Λιβάι Γκαρσία!

Οι εμφανίσεις του Λιβάι Γκαρσία δεν έχουν περάσει απαρατήρητες στην Ευρώπη και άνθρωποι της Λειψίας και της Λάτσιο θα βρεθούν στην «ΟPAP Arena» για να «τσεκάρουν» από κοντά τον επιθετικό της ΑΕΚ. #slgr #aekfc #LivaiGarcia #Lazio #Leipzig #transfernews #season2022_2023

Οι εμφανίσεις του Λιβάι Γκαρσία δεν έχουν περάσει απαρατήρητες στην Ευρώπη και άνθρωποι της Λειψίας και της Λάτσιο θα βρεθούν στην «ΟPAP Arena» για να «τσεκάρουν» από κοντά τον επιθετικό της ΑΕΚ.

O Λιβάι είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες της ΑΕΚ μέχρι στιγμής και κάνει την διαφορά ως «εννιάρι», έχοντας ήδη πέντε γκολ.

Έτσι, η μετοχή του… ανεβαίνει στο ποδοσφαιρικό παζάρι και τα μάτια αρκετών ομάδων της Ευρώπης είναι πάνω του. Όπως αναφέρει η Sportday, άνθρωποι της Λειψίας και της Λάτσιο θα βρεθούν στην «ΟPAP Arena» στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για να «τσεκάρουν» τον επιθετικό από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, ο οποίος βρίσκεται επίσης στις λίστες των Μπενφίκα, Τράμπζονσπορ και Βόλφσμπουργκ.

Όπως τονίζεται, η ανοδική πορεία και του Γκαρσία ίσως φέρει άμεσα κάποια πρόταση στα ταμεία της ΑΕΚ, που, από την μεριά της, θα ξεκινήσει συζητήσεις μόνο με ένα ποσό πάνω από τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button