Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Λευτέρης Αυγενάκης – Μπάσκετ: Νέο «χτύπημα» – Έρχεται «τσουνάμι» αγωγών!

Οι ομάδες της Α1 Γυναικών στο μπάσκετ είναι έτοιμες να κυνηγήσουν νομικά αυτόν, που ευθύνεται για τη διάλυση του αθλητισμού.

Λευτέρης Αυγενάκης: Οι ομάδες της Α1 Γυναικών στο μπάσκετ είναι έτοιμες να κυνηγήσουν νομικά αυτόν, που ευθύνεται για τη διάλυση του αθλητισμού.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης βρίσκεται στο στόχαστρο των ομάδων, οι οποίες θα κινηθούν εναντίον του αλλά και του Δημοσίου σε περίπτωση που δεν ξεκινήσει το πρωτάθλημά τους.

Αναβρασμός επικρατεί στην Α1 Γυναικών, η οποία μοιάζει με καζάνι έτοιμο να εκραγεί μετά την απόφαση να μην γίνει τζάμπολ στο πρωτάθλημα.

Υπεύθυνος για τους ανθρώπους της λίγκας είναι ο Λευτέρης Αυγενάκης και η ΓΓΑ, στους οποίους επιρρίπτουν την ευθύνη του ότι δεν κατάφεραν την επιτροπή των λοιμωξιολόγων για τα αυτονόητα, δηλαδή την συνέχιση των πρωταθλημάτων και μεταξύ αυτών, της Α1 Γυναικών στο μπάσκετ.

Τα έξοδα είναι τεράστια συγκριτικά με τα έσοδα σε μία περίοδο πανδημίας, με τους χορηγούς να έχουν εκμηδενιστεί αλλά οι ομάδες όταν ανακοινώθηκε η επανέναρξη τήρησαν όλα τα πρωτόκολλα, πλήρωσαν συμβόλαια ξένων αλλά και Ελληνίδων αθλητριών και πλέον είναι εκτεθειμένες.

Στελέχη των ομάδων είχαν επαφές τις τελευταίες ημέρες και συζητείται η επόμενη κίνηση, που θα είναι μαζικές αγωγές εναντίον του Λευτέρη Αυγενάκη, της ΓΓΑ και του Δημοσίου.

Η κρίσιμη σύσκεψη θα γίνει αύριο (19/3) εν αναμονή νέας ΚΥΑ. Αν δεν συμβεί αυτό, το «τσουνάμι» αγωγών έρχεται και αναμένεται να «πνίξει» τους υπεύθυν0υς.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button