Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Η «ασπίδα» σε Κουλιέρακη και οι μεγάλες αλήθειες του Ίνγκασον

Ο Ίνγκι Ίνγκασον δεν κρύβεται πίσω από τις λέξεις. Σκιαγραφεί την κατάσταση στον ΠΑΟΚ, στηρίζει δημόσια τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και στέκεται στην επόμενη μέρα. #slgr #paokfc #Ingason #Κουλιεράκης #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Ο Ίνγκι Ίνγκασον δεν κρύβεται πίσω από τις λέξεις. Σκιαγραφεί την κατάσταση στον ΠΑΟΚ, στηρίζει δημόσια τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και στέκεται στην επόμενη μέρα.

Το ζητούμενο μετά από κάθε ήττα στο ποδόσφαιρο είναι να μπορείς να κοιτάξεις κατάματα την αλήθεια και να βρεις κίνητρο για την συνέχεια. Η ζωή για τον ΠΑΟΚ δεν άρχισε, ούτε τελείωσε, το βράδυ της Κυριακής (30/10) στην OPAP Arena. Υπάρχει δρόμος μπροστά.

«Αν θες να παίζεις στον ΠΑΟΚ, πρέπει να κατανοείς την ομάδα στην οποία παίζεις. Πρέπει να έχεις μεγάλη καρδιά και να είσαι έτοιμος ψυχικά και για τις καλές και για τις κακές στιγμές αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, τότε είσαι στο λάθος μέρος». Μέσα σε ελάχιστες γραμμές και λέξεις ο Ίνγκι Ίνγκασον είπε όλη την αλήθεια.

Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ έκανε λόγο για «σκληρό μάθημα» που πήραν ειδικά οι νεαροί ποδοσφαιριστές, αλλά την ίδια στιγμή φρόντισε να στηρίξει δημόσια τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, αντιλαμβανόμενος ότι τα… βέλη έπεφταν πάνω στον μικρό για τα λάθη του στο ντέρμπι με την Ένωση.

«Ο Κουλιεράκης είναι φανταστικός παίκτης, είναι μόλις 18 χρονών. Η πρόοδος που έχει κάνει έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μου. Όταν είσαι νεαρός πρέπει να μάθεις πρέπει να μεγαλώσεις με τα λάθη. Τον υποστηρίζουμε 100%. Ο Κουλιεράκης είναι ένας καλός παίκτης και έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Δεν έχει σημασία ποιος κάνει το λάθος, είμαστε ομάδα. Όλοι μαζί νικάμε, όλοι μαζί χάνουμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό», υποστήριξε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ και παραδέχθηκε πως «βρισκόμαστε σε μια δύσκολη περίοδο και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Η συγκεκριμένη περίοδος του χτισίματος της ομάδας θα φέρει πολλά πάνω και κάτω μέχρι το τέλος της διαδρομής. Τουλάχιστον, όπως επιβεβαιώνει κι ο «Ίνγκι» με τα λεγόμενά του, ο ΠΑΟΚ δεν ξεφεύγει από τις αρχές του. Επέλεξε να πάει από το δύσκολο δρόμο και δεν λοξοδρομεί.

«Έχουμε έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού. Μπορεί να κάνουμε λάθη, κάποια από αυτά θα καταλήξουν γκολ, κάποια θα τα σώσουμε. Αυτή τη φορά μας κόστισαν. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε Είμαστε ένα νέο γκρουπ, με αρκετούς νέους παίκτες, που κάνουν τα πρώτα τους βήματα. Πρέπει να μεγαλώσουμε, πρέπει να προοδεύσουμε και να γίνουμε η ομάδα που θέλουμε να είμαστε», εξηγεί ο 29χρονος στόπερ, που γνωρίζει καλά ότι τέτοιες βραδιές, όπως αυτή στην κατάμεστη OPAP Arena, αποτελούν μαθήματα για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

«Κάθε εμπειρία είναι ένα μάθημα. Είτε μιλάμε για θετική εμπειρία, είτε για αρνητική. Ήταν μια δύσκολη νύχτα και πρέπει να ζήσουμε με αυτή. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι και μετά για το μεθεπόμενο. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας αυτό και να προσπαθήσουμε να συγκεντρωθούμε στο μέλλον», τονίζει ο Ισλανδός αμυντικός, που δεν μπήκε στη λογική των βαθμών και των στόχων.

«Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν μπορούμε να συγκεντρωθούμε σε κάτι που είναι τόσο μακριά στη σεζόν. Αρχικά πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε παιχνίδια συνεχόμενα, πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε αυτοπεποίθηση, να πιστεύουμε σε εμάς. Να προοδεύσουμε, να κάνουμε ένα καλό σερί νικηφόρων αγώνων», είπε.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button