Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Στίβεν Κόκερ!

Ο Στίβεν Κόκερ εμφανίζεται ξανά στην ατζέντα της ΑΕΚ για προστασία στα μετόπισθεν. Ποιες οι πιθανότητες απόκτησής του. #slgr #aekfc #StevenCaulker #transfernews #slgrinterwetten #season2022_2023

Ο Στίβεν Κόκερ εμφανίζεται ξανά στην ατζέντα της ΑΕΚ για προστασία στα μετόπισθεν. Ποιες οι πιθανότητες απόκτησής του.

Τον άνθρωπο της για το κέντρο της άμυνας φαίνεται ότι βρήκε η ΑΕΚ, που φέρνει ξανά στο προσκήνιο την υπόθεση του Στίβεν Κόκερ.

Η «Ένωση» κατάφερε να κλείνει στο deal με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ενώ είναι τελειώνει και το θέμα του Γενς Γιόνσον, που ήταν προτεραιότητα όσον αφορά τα αμυντικά χαφ.

Μετά το 2/2 στα «θέλω» του Ματίας Αλμέιδα, σε προτεραιότητα μπαίνει το θέμα του κεντρικού αμυντικού, με τον Στίβεν Κόκερ να έρχεται και πάλι στην επιφάνεια.

Όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», το profile του γνωστό. Στο συρτάρι του scouting department εδώ και 1,5 χρόνο.

Από τότε που μαζί με τους Μπακασέτα, Τζαβέλλα έκανε παπάδες στην Αλανιασπόρ. Δύο χρόνια, 86 ματς/6 γκολ/8 ασίστ.

Πέρυσι το καλοκαίρι τα τηλέφωνα μεταξύ των δύο πλευρών και ο λεγάμενος κατέληξε στην Φενερμπαχτσέ με 1,5 μύριο τον χρόνο συμβόλαιο. Κοινώς, ήταν untouchable!

Ένα χρόνο μετά και έχοντας περάσει τη σεζόν ως δανεικός στην Γκαζιαντέπ του Ερόλ Μπουλούτ το status του Στίβεν Κόκερ είναι εντελώς διαφορετικό. 30 ετών και δίχως να τον υπολογίζει ο Ζόρζε Ζέσους ΔΕΝ έχει επόμενη μέρα στην Φενερμπαχτσέ.

Κοινώς, εν δυνάμει κυκλοφορεί ως ελεύθερος στην πιάτσα. Κόσμος και κοσμάκης έχει ενοχλήσει τον άλλοτε διεθνή Αγγλο στόπερ.

Μεταξύ των οποίων, όπως μας μεταφέρθηκε από έγκυρη πηγή, και η ΑΕΚ. Μάλιστα, με συμβόλαιο που αγγίζει τα 5-6 κατοστάρικα τον χρόνο και διετή διάρκεια.

Εξάλλου, δεν βρίσκεις εύκολα τέτοιο profile με background σε Premier League, 190 εκατοστά μπόι, aggressive, δεξί-αριστερό πόδι και τρεις γεμάτες χρονιές που για χάρη του έχουν ξοδευτεί πάνω από 20 «χαρτιά» σε transfer fees.

Από την στιγμή που η option του Βιτάο ανήκει στο παρελθόν μια και ανανέωσε με την Ιντερνασιονάλ Πόρτο Αλέγκρε, ο Στίβεν Κόκερ εμφανίζεται δυναμικά στο προσκήνιο στο μυαλό του Ματίας Αλμέιδα και την καθημερινότητα της ΑΕΚ. Το ενδιαφέρον πρόδηλη, η απόκριση όμως;

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button