ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μόνο Ελληνες ή μόνο ξένους διαιτητές ζητά η Λαμία, ξένους VAR θέλουν Αστέρας-Ιωνικός

Το θέμα των ξένων διαιτητών απασχολεί έντονα ομάδες όπως οι Λαμία, Αστέρας και Ιωνικός. Ποια η θέση τους και τι είπε ο Γιώργος Κασναφέρης για το πλάνο της επαγγελματικής διαιτησίας στην Ελλάδα.

Το θέμα των ξένων διαιτητών απασχολεί έντονα ομάδες όπως οι Λαμία, Αστέρας και Ιωνικός. Ποια η θέση τους και τι είπε ο Γιώργος Κασναφέρης για το πλάνο της επαγγελματικής διαιτησίας στην Ελλάδα.

Με επιστολή τους στην ΚΕΔ, εδώ και έναν μήνα, η Λαμία έχει ζητήσει να ορίζονται σε όλα τα ματς μόνο Έλληνες ή μόνο ξένοι διαιτητές.

Το σκεπτικό αυτό είναι με τη λογική ότι δεν μπορούν οι «μεγάλοι» να έχουν αποφασίσει να έχουν ξένους διαιτητές στα μεταξύ τους ματς και στ’ άλλα με τους «μικρούς» να τους σφυρίζουν οι Ελληνες, τους οποίους θεωρούν είτε «αναξιόπιστους» είτε «μη ικανούς», όπως λένε χαρακτηριστικά οι «μεγάλοι».

Όσον αφορά στον Αστέρα, η θέση των Αρκάδων είναι να απολαμβάνουν ξένη διαιτησία σε ματς που είναι μεγάλης σημασίας, καθότι, όπως τονίζεται: «Δεν γίνεται άλλες ομάδες του συνεταιρισμού να έχουν ξένους διαιτητές και εμείς όχι. Ή είμαστε μαζί στο συνεταιρισμό ή όχι;».

Από την πλευρά του, ο Ιωνικός, αντιπρότεινε να υπάρχουν τουλάχιστον σε όλα τα ματς ξένοι VAR. Αυτήν την πρόταση συνυπογράφουν κι οι Αρκάδες.

Κασναφέρης: «Όταν θα έχουμε μόνο Ελληνες διαιτητές, θα είμαστε υπέρ της επαγγελματικής διαιτησίας»
Όσον αφορά στο θέμα της επαγγελματικής διαιτησίας, ο Υπεύθυνος Αγωνιστικού Τμήματος της Λαμία, Γιώργος Κασναφέρης στάθηκε στο θέμα της επαγγελματικής διαιτησίας, λέγοντας πως η ομάδα της Φθιώτιδας θα είναι υπέρ αυτού του πλάνου εφόσον πρώτα αρχίζουν να παίζουν Ελληνες διαιτητές σε όλα τα ματς.

Συγκεκριμένα είπε:

«Κουραστήκαμε από το καλοκαίρι να έχουμε αυτήν την πόλωση μεταξύ Κλάτενμπεργκ και Μπένετ. Ας βρεθεί ένας τρίτος άνθρωπος να οδηγήσει την ελληνική διαιτησία σε ήρεμους δρόμους και όταν θα επανέλθουν οι Ελληνες διαιτητές σ’ όλα τα παιχνίδια, “μεγάλων” και “μικρών”, τότε θα είμαστε υπέρ της επαγγελματικής διαιτησίας».

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button