ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το μήνυμα του προέδρου των Βετεράνων Ηλία Μπαγινέτα!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο ΔΑΚ Λαμίας, ο φιλανθρωπικός αγώνας των Βετεράνων του Α.Σ Λαμίας με τους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο ΔΑΚ Λαμίας, ο φιλανθρωπικός αγώνας των Βετεράνων του Α.Σ Λαμίας με τους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού.

Ο σκοπός του σημερινού φιλικού ήταν να ενισχυθεί οικονομικά ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κεντρικής Ελλάδας με τους βετεράνους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους έτσι ώστε να αποζημιώσουν όλους όσους βρέθηκαν στο γήπεδο.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο πρόεδρος του Συλλόγου των Βετεράνων Α.Σ Λαμία, Ηλίας Μπαγινέτας εκ μέρους όλου του Δ.Σ ανήρτησε την παρακάτω ανακοίνωση:

Σήμερα οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΑΣ ΛΑΜΙΑ δώσαμε ένα αγώνα για ιερό σκοπό με στόχο να μαζέψουμε χρήματα για ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη για να νικήσουν το καρκίνο. Για κάποιους απλά μια λέξη η ασθένεια.

Για πολύ κόσμο όμως ένας αγώνας δρόμου με πολλά εμπόδια.ευχόμαστε με ότι καταφέραμε να προσφέρουμε να βοηθήσαμε έστω και έναν άνθρωπο στον αγώνα του.

Ευχαριστούμε τους παλαίμαχους του Λεβαδειακού για την συμμετοχή τους /τον κύριο Παπαϊωάννου και την διοίκηση της ΠΑΕ ειδικά τον κύριο Ποντικα για την βοήθεια τους/τον κύριο Χειμαρας θεμης για την χορηγία του στο έντυπο υλικό και την παρουσία του δίπλα μας/τον δήμαρχο Λειβαδιάς που έκανε αυτό το ταξίδι για να έρθει στον αγώνα μας/τον αντιδήμαρχο Λαμίας κύριο Ζωγραφο που όλοι τους κατάλαβαν γιατί ιερό σκοπό αγωνιζόμασταν μαζί με όλο το κόσμο που βοήθησε με την οικονομική ενίσχυση καθ όλη την εβδομάδα.

Κάποιοι άλλοι μάλλον το ειδαν απλά σαν μια λέξη!!!

Διαβάστε επίσης

Back to top button