ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η βαθμολογία των ομάδων των playoffs στα… μεταξύ τους φέτος

Το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League είναι φέτος ίσως πιο ανταγωνιστικό από ποτέ άλλοτε στην ιστορία.

Το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League είναι φέτος ίσως πιο ανταγωνιστικό από ποτέ άλλοτε στην ιστορία.

Η κανονική περίοδος ολοκληρώθηκε με τέσσερις ομάδες σε απόσταση τεσσάρων βαθμών στην κορυφή και η μάχη για τον τίτλο προμηνύεται συναρπαστικά στο μίνι πρωτάθλημα των δέκα αγωνιστικών που θα ακολουθήσει και θα κρίνει τα πάντα.

Λίγο πριν την κούρσα των playoffs, εν όψει και της σημερινής κλήρωσης, ενδιαφέρον παρουσιάζει τι έκαναν οι έξι συμμετέχουσες σε αυτά στα μεταξύ τους παιχνίδια στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Το sport-fm.gr έχει τα στοιχεία, με την υποσημείωση-ασφαλώς-πως ό,τι προηγήθηκε φέτος δεν έχει πλέον καμία σημασία, αφού οι αποστάσεις είναι αμελητέες και οι επιδόσεις στην κανονική περίοδο δεν προδικάζουν τίποτα εν όψει των playoffs.

Η ΑΕΚ έχει-με διαφορά-την καλύτερη συγκομιδή. Στα δέκα παιχνίδια με τους υπολοίπους των playoffs ήταν αήττητη μετρώντας 6 νίκες και 4 ισοπαλίες, συγκεντρώνοντας 22 βαθμούς, ενώ είχε 20 γκολ υπέρ και 10 κατά.

Ακολουθούν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχοντας από 15 βαθμούς μετρώντας από 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες. Οι «πράσινοι» έχουν ελαφρώς καλύτερη διαφορά τερμάτων, 17-13 (+4) σε σχέση με τον «Δικέφαλο του Βορρά» που έχει 16-14 (+2).

Ο αναγεννημένος επί Μεντιλίμπαρ Ολυμπιακός είναι τέταρτος σε αυτή την ειδική βαθμολογία με 13 βαθμούς, έχοντας 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 5 ήττες, με γκολ 18-16 (+2).

Αρκετά πιο πίσω είναι οι δύο πρακτικά αδιάφορες ομάδες των playoffs. Ο Άρης, που έχει επικεντρωθεί στον τελικό Κυπέλλου όπου πέρα από τον τίτλο διεκδικεί και ευρωπαϊκό εισιτήριο, είχε 9 βαθμούς με 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες με γκολ 11-16 (-5). Η δε Λαμία, που συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στα playoffs, είχε 8 βαθμούς με 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες, με γκολ 8-12 (-13).

Δείτε την ειδική βαθμολογία των έξι ομάδων στα playoffs με βάση τα αποτελέσματα στα μεταξύ τους παιχνίδια στην κανονική περίοδο:
Super League: Η βαθμολογία των ομάδων των playoffs στα μεταξύ τους

Διαβάστε επίσης

Back to top button