Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Άρης: Ατομικό για Ντουκουρέ-επιστρέφει ο Πάλμα κόντρα στον Ατρόμητο

Οι «κιτρινόμαυροι» προπονήθηκαν το πρωί στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Δασυγένειο, με τον Σέικ Ντουκουρέ να συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα. #slgr #arisfc #atromitosfc #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Οι «κιτρινόμαυροι» προπονήθηκαν το πρωί στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Δασυγένειο, με τον Σέικ Ντουκουρέ να συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα.

Η σημερινή προπόνηση των παικτών του Άρη περιλάμβανε ασκήσεις δύναμης και τακτική ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο (5/11). Για την προσεχή αναμέτρηση υπολογίζεται από τον Άλαν Πάρντιου και ο Λουίς Πάλμα, που εξέτισε την ποινή του.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Με τον Σεϊκ Ντουκουρέ να ακολουθεί και σήμερα το ατομικό πρόγραμμα ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση της ομάδας μας στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, η οποία περιλάμβανε ασκήσεις δύναμης και τακτική.

Αύριο, Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης ενόψει του σαββατιάτικου εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο (05/11, 19:00), στον οποίο επιστρέφει ο Λουίς Πάλμα (εξέτισε την ποινή του).

Διαβάστε επίσης

Back to top button