Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πρόσφεραν θέαμα… αλλά έμειναν στην ισοπαλία!

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 1η αγωνιστική 
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΟΦΗ: 2-2 
ΓΗΠΕΔΟ: Νέας Σμύρνης 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Βρέσκας (ΕΠΣ Πιερίας)

Σ’ ένα παιχνίδι με πολλές καλές στιγμές και ωραίο θέαμα Πανιώνιος και ΟΦΗ έμειναν ισόπαλοι (2-2), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

Το ματς

Ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και αυτο του έδωσε τη δυνατότητα να σκοράρει μόλις στο 9ο λεπτό. Συγκεκριμένα, έπειτα από το «κλέψιμο» του Κόρμπου, ο Μασούρας κατάφερε να βρει δίχτυα για το 1-0. Ο ΟΦΗ μετά τα πρώτα 20 λεπτά κατάφερε να ανεβάσει την απόδοσή του και ισοφάρισε στο 23′ με τον Χουάν Άνχελ Νέιρα. Ο Κουτσιανικούλης έκανε την κούρσα από τα αριστερά, έδωσε στον Νέιρα ο οποίος από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε πάνω στον Κούρντι και κατέληξε στα δίχτυα του Μανοΐλοβιτς για το 1-1. Στο 26′ ο Κουτσιανικούλης τράβηξε δύο παίκτες πάνω του και τροφοδότησε τον Νέιρα. Εκείνος όντας μέσα στην περιοχή και αριστερά σούταρε και έστειλε την μπάλα στο απέναντι παραθυράκι της εστίας του Πανιωνιου για να κάνει το 2-1 υπέρ του ΟΦΗ. Ο Πανιώνιος δεν τα παράτησε και στο 44ο λεπτό ισοφάρισε σε 2-2 με κεφαλιά του 21χρονου κεντρικού αμυντικού Δημήτρη Σταυρόπουλου, μετά από εκτέλεση φάουλ του Στρνταν Σπιριντόνοβιτς.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε τον ίδιο ρυθμό με το πρώτο, με τον ταλαντούχο Σέρβο τερματοφύλακα του Πανιωνίου να σταματάει την προσπάθεια του Νέιρα (τον οποίο είχε «τροφοδοτήσει» με έξυπνη κάθετη πάσα ο Βαγγέλης Πλατέλλας) στο 59′ και τον Στρέζο να… απαντάει πέντε λεπτά αργότερα, με δύσκολη απόκρουση στο κοντινό σουτ του Σπιριντόνοβιτς. Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και έτσι το 2-2 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Πανιώνιος (Ζοσέ Ανιγκό): Μανοΐλοβιτς, Κούρντι, Κότσιτς, Σταυρόπουλος, Μπανανά, Κόρμπος (86′ Σιντί Αλί), Κεϊτά, Ντομίνγκες, Σπιριντόνοβιτς (74′ Μανθάτης), Ντουρμισάι, Μασούρας (74′ Καμαρά).

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Κουτσιανικούλης (83′ Σασί), Βουό, Πλατέλλας (83′ Ντίνας), Κομεσίδης, Παπαστεριανός, Μεγιάδο (63′ Κυριακίδης), Κοροβέσης, Νέιρα, Ποτουρίδης.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button