Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Πλέκουν» το εγκώμιο του Πινέδα στο Μεξικό!

Σίγουροι στο Μεξικό ότι ο Ορμπελίν Πινέδα θα βρίσκεται στην τελική λίστα για το Μουντιάλ στο Κατάρ, επισημαίνοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με την ΑΕΚ. #slgr #aekfc #Pineda #Mexico #Opinion #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Σίγουροι στο Μεξικό ότι ο Ορμπελίν Πινέδα θα βρίσκεται στην τελική λίστα για το Μουντιάλ στο Κατάρ, επισημαίνοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με την ΑΕΚ.

Η εφημερίδα «Opinion» στο Μεξικό έχει ένα νέο αφιέρωμα στον Ορμπελίν Πινέδα, πλέκοντας το εγκώμιο του 26χρονου χαφ για τις εμφανίσεις του με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Το μεξικανικό δημοσίευμα στέκεται στα στατιστικά του Πινέδα στο ελληνικό πρωτάθλημα με τους κιτρινόμαυρους και τονίζει με βεβαιότητα πως θα βρίσκεται στις τελικές κλήσεις της Εθνικής ομάδας του Μεξικό, έχοντας ήδη μπει στη λίστα της προεπιλογής ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όπως αναφέρει επίσης το δημοσίευμα, ο Ματίας Αλμέιδα έχει τυφλή εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Πινέδα, ο οποίος στην ΑΕΚ βρήκε τα πατήματά του μετά από το διάστημα του πρώτου εξαμήνου του 2022 στη Θέλτα που είχε θέσει σε αβεβαιότητα την παρουσία του στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

«Ο Ορμπελίν Πινέδα ξεχωρίζει στην ΑΕΚ και θα είναι ένας από τους παίκτες με την καλύτερη φόρμα για το Μεξικό στο Μουντιάλ», καταλήγει το δημοσίευμα στην πατρίδα του.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button