Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κίνηση ανθρωπιάς από την Παναχαϊκή στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας

Στην συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας θα προχωρήσει στον προσεχή εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (20/5), κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας η Παναχαϊκή όπως έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης της.

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς προχωρά η Παναχαϊκή η οποία στον προσεχή εντός έδρας αγώνα τον τελευταίο της φετινής σεζόν, προχωρά στην συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας, με στόχο την ενίσχυση ανθρώπων που τα έχουν ανάγκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στην συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας με στόχο την ενίσχυση συνανθρώπων μας που τα έχουν ανάγκη προχωράει η Παναχαϊκή την Κυριακή 20 Μαΐου πριν την έναρξη του αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας (17.00) σε συνεργασία με το 3ο Σύστημα Προσκόπων Πάτρας. 
Έξω από τις θύρες του γηπέδου θα υπάρχουν ειδικά καλάθια συγκέντρωσης των προϊόντων στα οποία όσοι φίλαθλοι επιθυμούν θα μπορούν να εναποθέσουν τα τρόφιμα.

Η κίνηση αυτή εμπεριέχει τον δικό της συμβολισμό αφού μέσα από τέτοιου είδους πρωτοβουλίες μικροί και μεγάλοι γνωρίζουν την χαρά της ανιδιοτελούς προσφοράς και της αλληλεγγύης σε όσους την χρειάζονται».

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button