ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Βαρούχας για το πέναλτι της Λαμίας: «Με τον ίδιο τρόπο εκτέλεσε πέρυσι πέναλτι ο Ελ Αραμπί» (βίντεο)

Το πέναλτι που κέρδισε ο Μίλος Ντέλετιτς, τον τρόπο που αποφάσισε να το εκτελέσει ο Μπατσάνα Αραμπούλι, την αποβολή του Σούντγκρεν αλλά και γενικά την εμφάνιση του διαιτητή Σκουλά στο ΠΑΣ Λαμία - Άρης, σχολίασε ο τηλεδιαιτητής Παναγιώτης Βαρούχας.

Το πέναλτι που κέρδισε ο Μίλος Ντέλετιτς, τον τρόπο που αποφάσισε να το εκτελέσει ο Μπατσάνα Αραμπούλι, την αποβολή του Σούντγκρεν αλλά και γενικά την εμφάνιση του διαιτητή Σκουλά στο ΠΑΣ Λαμία – Άρης, σχολίασε ο τηλεδιαιτητής Παναγιώτης Βαρούχας.

Ο διαιτητής Σκουλάς έκανε σοβαρά λάθη που ευτυχώς διόρθωσε το VAR στον χθεσινό αγώνα μεταξύ Λαμίας και Άρη (2-0), όπως τόνισε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ευτυχώς στο VAR ήταν ο Φωτιάς που έσβησε τη φωτιά. Δεν είναι δυνατό να είσαι διεθνής διαιτητής και να μη δεις αυτό το πάτημα. Ο Ντέλετιτς συχνά πέφτει εύκολα, αλλά εδώ ήταν ξεκάθαρο ότι υπήρχε παράβαση και πέναλτι. Και δεν μπορεί να μην ξέρεις ότι στο χτύπημα της μπάλας στο πέναλτι απαγορεύεται το… τρικ, όλα τα άλλα επιτρέπονται. Πρέπει να βλέπεις και λίγο διεθνές ποδόσφαιρο, να κάνεις λίγο σκάουτινγκ. Ο Μπρούνο Φερνάντες έτσι εκτελεί τα πέναλτι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πέρσι εκτέλεσε κι ο Ελ Αραμπί ένα πέναλτι με τέτοιον τρόπο», ανέφερε.

Όσο για την αποβολή του Σούντγκρεν που απώθησε ένα ball boy, είπε: «Σωστά αποβλήθηκε ο Σούντγκρεν. Ήταν απαράδεκτη η ενέργειά του απέναντι στο ball boy, που δεν έκανε και κάτι φοβερό».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ της Λίβερπουλ στο ματς με την Σαουθάμπτον. «Έπρεπε να δοθεί πέναλτι στο χέρι. Ο Μάρινερ έκανε λάθος και στο VAR δεν του έδειξαν τη σωστή γωνία της φάσης».

Διαβάστε επίσης

Back to top button