Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Βόλος: Εξώδικο στη Λίγκα για την εταιρία του Κλάτενμπεργκ

Η ΠΑΕ Βόλος απέστειλε εξώδικη επιστολή στη Super League και ζητάει να ενημερωθεί για όλες τις ενέργειες που έχουν γίνει για τη σύσταση της εταιρίας του Μαρκ Κλάτενμπεργκ. #slgr #volosnfc #εξώδικο #ΔΣ #season2022_2023

Η ΠΑΕ Βόλος απέστειλε εξώδικη επιστολή στη Super League και ζητάει να ενημερωθεί για όλες τις ενέργειες που έχουν γίνει για τη σύσταση της εταιρίας του Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Ο Βόλος δεν συμμετείχε στο Δ.Σ. της Λίγκας καθώς είναι αντίθετος με τη σύσταση εταιρίας του Μαρκ Κλάτενμπεργκ για να αναλάβει να τρέξει το κομμάτι της επαγγελματικής διαιτησίας.

Στον Βόλο δεν γνωρίζουν το νομικό πλαίσιο αυτής της εταιρίας και γι’ αυτόν τον λόγο δεν πήραν μέρος στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Μάλιστα, οι «κυανέρυθροι» απέστειλαν εξώδικη επιστολή στη Super League με την οποία ζητάνε επισήμως να ενημερωθούν για όλες τις ενέργειες που προηγήθηκαν ώστε να δημιουργηθεί αυτή η εταιρία.

Στον Βόλο περιμένουν μέσα στο επόμενο διάστημα συγκεκριμένες απαντήσεις στα ερωτήματα που έχουν θέσει προκειμένου να κινηθούν αναλόγως.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button