FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Παπαϊωάννου για την υπόθεση Μπεχαράνο!

Ιδιαίτερο θέμα είχε γίνει τις τελευταίες ημέρες η ανανέωση της συνεργασίας του ΠΑΣ Λαμία με τον Ντάνι Μπεχαράνο. Η κατάληξη της υπόθεσης γνωστή, αλλά δείτε τι υπογράμμισε ο μεγαλομέτοχος της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Στη συνέντευξη που έδωσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, Πανουργιάς Παπαϊωάννου στο «Star Κεντρικής Ελλάδος» και στην εκπομπή «90 Λεπτά Χωρίς Καθυστερήσεις», εκτός από τα διαρκείας σχολίασε και την μη ανανέωση της συνεργασίας της ομάδας με τον Ντάνι Μπεχαράνο.

Όλοι θυμόμαστε πως ο Μπεχαράνο παρουσιαζόταν από τα δημοσιεύματα ως «κλεισμένος» από τον ΠΑΣ, όμως η κατάληξη δεν ήταν αυτή για την οποία μας είχανε προετοιμάσει τα ρεπορτάζ.

Η όλη υπόθεση οδηγήθηκε σε «ναυάγιο» αλλά δεν γνωρίζαμε με ποιανού την υπαιτιότητα.

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου όμως, ο οποίος αναφέρθηκε στην υπόθεση αυτή, εξηγεί πως δεν υπήρχε επί της ουσίας κανένα κάζο με τον Μπεχαράνο, καθώς αυτός που ευθύνεται για την μη ολοκλήρωση της συμφωνίας… είναι ο ποδοσφαιριστής.

Πιο συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία δήλωσε πως με τον ποδοσφαιριστή υπήρξε μία αρχική συμφωνία με συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, το οποίο άφηνε ικανοποιημένες και τις δύο πλευρές.

Όμως, στην τελευταία και καθοριστική συνάντηση, η πλευρά του Βολιβιανού αμυντικού χαφ ζήτησε παραπάνω λεφτά απ΄αυτά που είχανε συμφωνήσει στην αρχή με συνέπεια να «σβήσει» κάθε ενδιαφέρον από τη Λαμία για τον παίκτη.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button