Στοίχημα

Στοιχημα: Νέο τρίποντο για Μπιλμπάο

Καθόλου αμελητέα ποσότητα το πρόγραμμα της Παρασκευής στο στοίχημα, αφού υπάρχουν σημαντικά ματς στα περισσότερα από τα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Καθόλου αμελητέα ποσότητα το πρόγραμμα της Παρασκευής στο στοίχημα, αφού υπάρχουν σημαντικά ματς στα περισσότερα από τα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Τζένοα – Βερόνα (21.45)

Άμεση επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Τζένοα, καθώς γνώρισε την ήττα από την Κάλιαρι στην Σαρδηνία με 2-1. Έτσι δεν έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο 1-0 επί της Σαλερνιτάνα νωρίτερα και συνεχίζει να παλεύει με τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Καθοριστικό ματς και σήμερα για την ομάδα του Τζιλαρντίνο απέναντι στην Βερόνα, που έχει και η ίδια τον ίδιο ακριβώς στόχο.

Η τέταρτη σερί ήττα είναι γεγονός για την Βερόνα και αυτή ήρθε με 3-1 εντός έδρας από την Μόντσα. Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι με τίποτα εδώ και πολλές εβδομάδες στο πρωτάθλημα, οπότε υποχώρησε αναμενόμενα στην τελευταία τριάδα του βαθμολογικού πίνακα. Πλέον δεν έχει την πολυτέλεια να βλέπει ποια έχει απέναντι της και θα προσπαθήσει να ρεφάρει με κάτι καλύτερο απόψε μέσα στην Γένοβα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Κρίσιμο ματς και για τις δύο ομάδες και δεν αναμένεται να πάρουν ρίσκο. Πιθανότερο όλων το Under 2.5 σε απόδοση 1.65 στη Novibet.

Νέο Novibet Κύπρος: H Novibet επεκτείνεται δυναμικά και στην Κύπρο ενδυναμώνοντας περαιτέρω τη θέσης της στον κλάδο του GameTech παγκοσμίως.

Μονπελιέ – Νις (22.00)

Δύσκολο πέρα ως πέρα το έργο της Μονπελιέ την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην φορμαρισμένη Παρί Σεν Ζερμέν και δεν απέφυγε την εκτός έδρας ήττα με 3-0. Όχι και τόσο σταθερή το τελευταίο χρονικό διάστημα και της λείπει ένα μεγάλο σερί αν θέλει να προσεγγίσει τις πιο πάνω θέσεις της βαθμολογίας. Μάλιστα την περιμένει ακόμη μια απαιτητική αναμέτρηση σήμερα κόντρα στην πρωτοπόρο Νις.

Δεν καταλαβαίνει τίποτα η Νις και κερδίζει το ένα ντέρμπι μετά το άλλο. Νέα επιτυχία επί της Ρεν με 2-0, αποτέλεσμα που την διατηρεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Εξαιρετική και στον αμυντικό τομέα του παιχνιδιού της, έχοντας δεχθεί μόλις τέσσερα γκολ σε 11 αναμετρήσεις. Λίγο πριν την διακοπή του πρωταθλήματος δεν θα ήθελε να χάσει την θέση της και πάει για μια ακόμη νίκη, αυτή την φορά απέναντι στην Μονπελιέ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Καθόλου εύκολη η έδρα της Μονπελιέ και ίσως ήρθε η ώρα να δεχθεί κάποιο τέρμα η Νις. Το Goal/Goal στο 1.80 από το Pamestoixima.

Μπιλμπάο – Θέλτα (22.00)

Αν και πήγε να κάνει τα εύκολα δύσκολα η Μπιλμπάο μέσα στο «Μαδριγάλ» πριν μια αγωνιστική, όμως στο τέλος πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό με 3-2. Επιστροφή στις νίκες μετά από δύο αναμετρήσεις πρωταθλήματος για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, που θέλει να προσεγγίσει εκ νέου την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Οπότε δεν θα ήθελε να κάνει πισωγύρισμα σήμερα σε ένα βατό εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Θέλτα.

Ισόπαλο ήταν το προηγούμενο αποτέλεσμα για την Θέλτα, μένοντας στο 1-1 με την Θέλτα εντός έδρας. Αν και μπροστά στο σκορ από νωρίς, πλήρωσε το αριθμητικό μειονέκτημα από το 65′ και ισοφαρίστηκε προς το φινάλε της συνάντησης. Ωστόσο με απολογισμό 1-4-7 στις 12 πρώτες αγωνιστικές βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας και την περιμένει εξίσου δύσκολο έργο σήμερα στην χώρα των Βάσκων με την Μπιλμπάο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δυσκολότερα ματς έχει κερδίσει φέτος η Μπιλμπάο από το σημερινό και εντός έδρας μπορεί να επιβεβαιώσει το 1 & Over 1.5 στο 1.90 της Bet365.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button