ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πλήρωσε τα λάθη των τελευταίων λεπτών…

Τέταρτο φιλικό παιχνίδι για τον ΠΑΣ Λαμία στο πλαίσιο της καλοκαρινής του προετοιμασίας και πρώτο για τον Σωτήρη Αντωνίου. Δείτε τις φάσεις και τα γκολ του αγώνα μέσα από το ρεπορτάζ του LamiaSports.

Τέταρτο φιλικό παιχνίδι για τον ΠΑΣ Λαμία στο πλαίσιο της καλοκαρινής του προετοιμασίας και πρώτο για τον Σωτήρη Αντωνίου. Δείτε τις φάσεις και τα γκολ του αγώνα μέσα από το ρεπορτάζ του LamiaSports.

Με ισοπαλία 2-2 έφυγε από το γήπεδο της Φιλιππούπολης ο ΠΑΣ Λαμία, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας. Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου είχε κάποια καλά στοιχεία στο παιχνίδι της ενώ σε μερικά διαστήματα μέσα στον αγώνα είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού.

Το 0-1 έκανε ο Τομάς μετά από πάσα του Τουράμ ενώ το 0-2 έγινε στο δεύτερο ημίχρονο με καταπληκτικό φαλτσαριστό σουτ του Δημούτσου.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν μέσα σε δύο λεπτά να ισοφαρίσουν τη Λαμία, πρώτα με σουτ του Καμπέρη μέσα από την μεγάλη περιοχή του Θεοδωρόπουλου, ενώ ένα λεπτό μετά ο Μεζίνι σε κενή εστία, πάλι έπειτα από λάθος στην άμυνα του ΠΑΣ, έκανε το τελικό 2-2.

Το ματς:

Η πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα μας ήρθε στο 8ο λεπτό όταν από σέντρα του Βαντερσον από αριστερά, ο Τουράμ άφησε την μπάλα εκεί όμως που δεν ακολουθούσε κανείς. Φάουλ σε καλό σημείο για την Λάμια στο 9ο λεπτό.

Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Σάλιακας η μπάλα όμως κοντράρει και περνάει ανεκμεταλευτο. Μεγάλη ευκαιρία για την Λαμία στο 18 να ανοίξει το σκορ όταν μετά από ασταθής απόκρουση του Γκέκα ο Δημουτσος προσπάθησε να τον κρεμάσει.

Με τον τερματοφυλακα του Απόλλωνα Λάρισας όμως να απομακρύνει σε κόρνερ με δυσκολία. Στο 22ο λεπτό υπήρξε διαλλειμα ώστε να δροσιστούν οι δύο ομάδες, γιατί η ζέστη είναι αφόρητη στην Λάρισα. Στο 28 φάση για τον Απόλλωνα Λάρισα.

Με την σέντρα του Ζησι από τα δεξιά, την μπάλα απομάκρυνε με το κεφάλι ο Σκόνδρας. Πολύ μεγάλη φάση για την Λαμία στο 32. Ο Σκόνδρας έφυγε στην πλάτη της άμυνας γύρισε την μπάλα στον Καραμανο. Με τον Σουλιώτη να προλαβαίνει κυριολεκτικά πάνω στην γραμμή και να σώζει την ομάδα του.

Στο 36 η πρώτη καλή στιγμή για τον Απόλλωνα σε σουτ του Κοντοθαναση, μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια ο Βελλίδης. Στο 38ο πρώτο λεπτό η ομάδα μας ανοίγει το σκορ και κάνει το 1-0 όταν μετά από κάθετη του Καραμάνου, η μπάλα έφτασε στον Τουράμ, αυτός γύρισε στον Τόμας. Με τον Ισπανό να σκοράρει.

Στο 52΄του δευτέρου ημιχρόνου, ο Δημούτσος έπειτα από πάσα του Τουράμ πήρε τα μέτρα έκανε το πλασέ με φάλτσο και πέτυχε το 0-2 για το ΠΑΣ και ένα εξαιρετικό γκολ! ‘Ενα από τέλειο από τεχνικής κατάρτισης γκολ για τον Δημούτσο, έπειτα από το γυριστό κόντρα στον Βόλο.

Παρόλο αυτά ο Απόλλων είχε μπει καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, προσπάθησε να πιέσει αλλά η άμυνα της Λαμίας «κρατούσε» καλά.

Μετά την ολοκλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, ο Αντωνίου έκανε ορισμένες αλλαγές και για περίπου πέντε η ομάδα αγωνιζόταν με τριάδα στην άμυνα ενώ μετά επέστρεψε στο κλασσικό 4-2-3-1.

Στο 72΄ο Νύκταρης έκανε ένα σουτ από καλή θέση, όμως η μπάλα πέρασε άουτ, ευτυχώς για τον ΠΑΣ Λαμία.

Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, μία ασυννενοησία στην άμυνα του ΠΑΣ Λαμία, έφερε τον Καμπέρη σε θέση βολής κάνοντας το 1-2 ενώ ένα λεπτό αργότερα μία ακόμη κακή συννενόηση στην άμυνα της λαμιώτικης ομάδας έφερε το τελικό 2-2, με τον Μεζίνι να χρίζεται σκόρερ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Απόλλων Λάρισας: Γκέκας, Σκούπρας, Σουλιώτης, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Λύταινας, Κοντοθανάσης, Τασούλης, Σιφναίος Καρατάσιος, Ζίσι

ΠΑΣ Λαμία: Βελλίδης, Σκόνδρας, Πλιάτσικας, Βύντρα, Βάντερσον, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Σάλιακας, Καραμάνος, Τομάς, Τουράμ.

Αναπληρωματικοί: Θεοδωρόπουλος, Ασίγκμπα, Καραγιάννης Αλ., Ράμος, Ρόμανιτς, Κωστίκα, Βλαχομήτρος, Κατσίκας, Καραγιάννης Χρ. Αντέτζο, Νικολόπουλος

Διαβάστε επίσης

Back to top button