ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Τζιανλούκα Φέστα!

Ο αγώνας του ΠΑΣ Λαμία με τον ΝΠΣ Βόλο πλησιάζει. Πάμε να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα για τους «κυανόλευκους». #slgr #lamiafc #volosnfc #11άδα #season2022_2023

Ο αγώνας του ΠΑΣ Λαμία με τον ΝΠΣ Βόλο πλησιάζει. Πάμε να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα για τους «κυανόλευκους». #slgr #lamiafc #volosnfc #11άδα #season2022_2023

Δύσκολη εντός έδρας δοκιμασία σήμερα για τον ΠΑΣ Λαμία ο οποίος στις 15:45 θα υποδεχθεί στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος» τον 3ο της βαθμολογίας (ισοβαθμεί με τον Ολυμπιακό) ΝΠΣ Βόλο.

Η Λαμία χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη και το ευχάριστο για τον Τζιανλούκα Φέστα είναι πως μπορεί να υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στα πλάνα του.

Πάμε όμως να φτιάξουμε τη δική μας πιθανή ενδεκάδα για τον σημερινό αγώνα:

Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Μπόγιαν Σαράνοφ, ενώ στην άμυνα δεν θα αλλάξουμε κάτι και θα έχουμε από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Σιμόν, Κορνέζο, Αντέτζο και Γκοράνοφ. Στο κέντρο περιμένουμε επιστροφή του Μπεχαράνο όπου μαζί με τον Τζανδάρη θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ. Τώρα τη θέση μπροστά από τους δύο διεκδικούν ο Σλίβκα και ο Νούνιες. Στα άκρα μία θέση θα έχει σίγουρα ο Τσιλούλης, ενώ την άλλη θα διεκδικήσουν οι Ντε Βινσέντι και Ασκόφσκι. Στην κορυφή περιμένουμε την επιστροφή του Μποάκι.

1. Γκαραβέλης Αθανάσιος
31. Saranov Bojan

2. Προβυδάκης Κωνσταντίνος
3. Σαραμαντάς Γεώργιος
4. Adejo Daniel
6. Τζανδάρης Θεοφάνης
17. Goranov Ivan
26. Benitez Oliver
33. Κορνέζος Γεώργιος

7. Nunez Cristopher
14. Slivka Vykintas
15. David Simon
16. Bejarano Danny
23. Τσιλούλης Σωτήρης
29. Askovski Stefan

8. Γιακουμάκης Πέτρος
9. Μανούσος Γεώργιος
10. De Vincenti Tomas
19. Marmentini Gustavo
22. Boakye Richmond

Διαβάστε επίσης

Back to top button