ΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Δεν τα κατάφερε η Κ19 της Λαμίας!

Ακόμη μια εντός έδρας νίκη γνώρισε το πρωί του Σαββάτου η ομάδα Κ-19 του ΠΑΣ Λαμία!

Ακόμη μια εντός έδρας νίκη γνώρισε το πρωί του Σαββάτου η ομάδα Κ-19 του ΠΑΣ Λαμία!

Ο Βόλος κατάφερε να επικρατήσει στην έδρα της Λαμίας, με σκορ 2-0 και να πάρει το τρίποντο, στην 11η αγωνιστική της Super League Κ-19.

Η ομάδα του Λευτέρη Καλογήρου ήταν πιο εύστοχη και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Στεργίου στο 28ο λεπτό, ύστερα από ωραία ασίστ του Νταιλάνι.

Η Λαμία είχε χάσει στην αρχή της αναμέτρησης σπουδαία ευκαιρία με τον Κοντονίκο από πλεονεκτική θέση να σουτάρει πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στην επανάληψη ο Στεργίου στο 68ο λεπτό “κλείδωσε” τη νίκη για την ομάδα του, ύστερα από ασίστ του Κασιούρα.

Η ομάδα της Φθιώτιδας, παρά τη προσπάθεια της, δεν κατάφερε να πάρει κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση και έτσι ο Βόλος εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του για να σκοράρει και να φύγει τελικά με το τρίποντο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου άπαντες πάγωσαν από τον τραυματισμού του τερματοφύλακα Καραγιάννη ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι από επικίνδυνο παίξιμο του αντιπάλου με τον Καραγιώργο να παίρνει τη θέση του.

Συνθέσεις:

Λαμία: Καραγιάννης (α.α Καραγιώργος) , Νικολόπουλος, Λαμπρόπουλος, Σεντής, Ζαλοκώστας, Ρομανός, Μαργαρίτης, Αποστόλου, Δρόσος, Κοντονίκος, Βρέττας

Βόλος: Καλαμπούκας, Σίμος (78′ Θεοδωρίδης), Μαλαμούλης, Ζαχαρούλης (58′ Κασιούρας), Καραστέργιος, Ίννος, Στεργίου, Τριανταφύλλου, Νταιλάνι (82′ Καφεντζή), Παπαθανασίου (78′ Δήμου), Γαβριηλίδης (58′ Ζέρβας)

πηγή: Lamiara.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button