Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αγωνία για Ελίασον και αγανάκτηση στην ΑΕΚ

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στον Νίκλας Ελίασον αναμένουν στην ΑΕΚ. Φόβοι για κάταγμα στον αστράγαλο. Αγανάκτηση στους «κιτρινόμαυρους». #slgr #aekfc #asterasfc #Eliasson #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στον Νίκλας Ελίασον αναμένουν στην ΑΕΚ. Φόβοι για κάταγμα στον αστράγαλο. Αγανάκτηση στους «κιτρινόμαυρους». #slgr #aekfc #asterasfc #Eliasson #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Μεγαλύτερη απώλεια ακόμη και από τους δύο βαθμούς που τελικά κράτησαν την ΑΕΚ στο -6 από την κορυφή ήταν ο τραυματισμός του Νίκλας Ελίασον από τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη (1-1).

Ο Σουηδός εξτρέμ αποχώρησε από το ματς στο 20’ μετά από σκληρό μαρκάρισμα του Έρβιν Ζουκάνοβιτς και υπάρχει μεγάλη ανησυχία για κάταγμα στον αστράγαλο. Ο 27χρονος άσος δεν μπορούσε καν να πατήσει το πόδι του και υπέφερε από τους πόνους. Διακομίστηκε στο τοπικό νοσοκομείο, όπου του έδεσαν το πόδι και αναμένονται πλέον τα αποτελέσματα των εξετάσεων στην Αθήνα.

Είναι δεδομένο πως ο Ελίασον θα χάσει τα δύο εναπομείναντα ματς του πρώτου γύρου, απέναντι στον ΟΦΗ την Τετάρτη στην «Opap Arena» και τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ανάλογα με τη διάγνωση θα διαπιστωθεί πόσο καιρό θα λείψει από τα γήπεδα, με τη δράση στην Ελλάδα να επανεκκινεί στα τέλη του έτους μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ. Η «Ένωση» θα στερηθεί έναν βασικότατο ποδοσφαιριστή, που προσφέρει πλάτος στο παιχνίδι της και φέτος μετρά ήδη 6 ασίστ σε 12 εμφανίσεις. Η προσθήκη του Πάολο Φερνάντες είναι δεδομένη και θα προσφέρει μια καλή λύση στον Ματίας Αλμέιδα στη συγκεκριμένη θέση.

Την ίδια στιγμή, στην ΑΕΚ υπάρχει εκνευρισμός για το γεγονός ότι στη φάση του τραυματισμού του Ελίασον δεν καταλογίστηκε ούτε φάουλ! «Το ποδόσφαιρο πρέπει να προστατεύει αυτούς που παίζουν και όχι να δίνουν πλεονέκτημα σε αυτούς που το καταστρέφουν. Στεναχωριόμαστε για τον Ελίασον που χτύπησε σε μία φάση που ο αντίπαλος δεν τιμωρήθηκε. Ελπίζω να μην είναι κάταγμα… Πολλές φορές σε κάποια διαμαρτυρία κάποιος μπορεί να τιμωρηθεί ενώ για ένα τόσο σκληρό μαρκάρισμα ο άλλος παίκτης έμεινε ατιμώρητος», δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν έντονα παράπονα από τον διαιτητή Φωτιά για σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων και πέρα από την απώλεια του Ελίασον, φωνάζουν και για τη μη αποβολή του Μπαράλες με δεύτερη κίτρινη κάρτα για χτύπημα στο πρόσωπο του Τζαβέλλα.

Από εκεί και πέρα, άμεσα αρχίζει η προετοιμασία για τον αγώνα της Τετάρτης με τον ΟΦΗ. Εκεί όπου θα απουσιάσουν σίγουρα οι Ελίασον και Βίντα, αλλά είναι πιθανό να επιστρέψει ο Μουκουντί και πιθανώς και ο Φαν Βέερτ (20:00).

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button