Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ρεγγίνι – Λιανοκλάδι 3-3: Μία αναμέτρηση που τα είχε… όλα! (φωτογραφές+βίντεο)

Το Ρεγγίνι - Λιανοκλάδι είναι από τα παιχνίδια που δεν έχεις υπολογίσει στο πρόγραμμά σου... αλλά είναι αυτά που έχουν και γκολ και θέαμα!

Το Ρεγγίνι – Λιανοκλάδι είναι από τα παιχνίδια που δεν έχεις υπολογίσει στο πρόγραμμά σου… αλλά είναι αυτά που έχουν και γκολ και θέαμα!

Το Σάββατο το μεσημέρι το Ρεγγίνι υποδέχθηκε στο γήπεδό του το Λιανοκλάδι στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας.

Στο συγκεκριμένο ματς, όπως αναφέρουμε και στον τίτλο, είχε τα πάντα! Οι δύο ομάδες σκόραραν από 3 γκολ, είχαμε γκολ φάουλ-αριστούργημα από τον Σωτήρη Σχουλή αλλά και διαιτητικά παράπονα από τους γηπεδούχους με δύο ακυρωθέν τέρματα.

Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως…

Μόλις στο 2΄ του αγώνα ο Γιαννόπουλος έκανε το 1-0 για το Ρεγγίνι. Η απάντηση από το Λιανοκλάδι ήρθε στο 22΄ όταν ο Σωτήρης Σχουλής (υποψήφιος για MVP) σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Ο Αναγνώστου στο 33΄έβαλε για δεύτερη φορά την ομάδα του σε ρόλο οδηγού κάνοντας το 2-1, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 57΄ ο Πέπερας ισοφαρίζει για το Λιανοκλάδι κάνοντας το 2-2.

Και ενώ αρκετοί πίστεψαν πως το τελικό σκορ θα είναι το 2-2, ο Θανάσης Κωστάκος είχε διαφορετική άποψη. Ο νεαρός επιθετικός του Ρεγγινίου σκοράρει στο 83΄του αγώνα βάζοντας για τρίτη φορά σε θεσή οδηγού την ομάδα του.

Όμως το Λιανοκλάδι δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα. Στο 90΄του αγώνα ο Παπαλέξης σκοράρει και γράφει το τελικό σκορ το οποίο ήταν το 3-3.

Η γηπεδούχος ομάδας, διαμαρτύρεται για δύο ακυρωθέν γκολ της τα οποία και σκόραρε ο Σιώτης αλλά ο διαιτητής του αγώνα τα ακύρωσε το ένα για οφσάιντ και το άλλο για επιθετικό φάουλ. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν σωστά ακυρώθκαν τα γκολ, οπότε δεν θα πάρουμε θέση για το συγκεκριμένο θέμα. Εμείς απλώς μεταφέρουμε την διαμαρτυρία των ανθρώπων του Ρεγγινίου και παρακάτω σας παραθέτουμε τα βίντεο των δύο γκολ που ακυρώθηκαν.

Το ακυρωθέν γκολ του Σιώτη για επιθετικό φάουλ:

 

Το ακυρωθέν γκολ του Σιώτη στις καθυστερήσεις του αγώνα για οφ σάιντ:

 

Το φωτορεπορτάζ και τα βίντεο του αγώνα ανήκουν στην ομάδα του Ρεγγινίου και στον κ. Γιάννη Παπαλελούδη:

Διαβάστε επίσης

Back to top button