Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ: Το διπλό-μονόδρομος στην Λαμία με Πινέδα-«Λιούμπι» στην 11άδα!

Μονόδρομος το «διπλό» για την ΑΕΚ στη Λαμία εν μέσω απουσιών και με πιθανή παρουσία Λιούμπιτσιτς - Πινέδα στην βασική ενδεκάδα

Μονόδρομος το «διπλό» για την ΑΕΚ στη Λαμία εν μέσω απουσιών και με πιθανή παρουσία Λιούμπιτσιτς – Πινέδα στην βασική ενδεκάδα

Η ΑΕΚ μπαίνει όπως και πέρσι στα play offs ούσα στην 2η θέση και θέλει να επαναλάβει το περσινό της κατόρθωμα και να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Το απόγευμα της Κυριακής (17:00, 10/3), λοιπόν, το ζητούμενο είναι ξεκάθαρο για την ΑΕΚ του Αλμέιδα. Μόνο νίκη, προκειμένου η ΑΕΚ να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή ή ακόμη και να πατήσει σ’ αυτή αναλόγως του τι θα συμβεί στο ΠΑΟΚ – Άρης στο γήπεδο της Τούμπας. Ενώ ταυτόχρονα θα παρακολουθήσει ήρεμη και το τι θα συμβεί στο ντέρμπι «αιωνίων» στο Καραϊσκάκη ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Τώρα σε ό,τι αφορά στις απουσίες, είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ δεν μπορεί να ποντάρει σε παίκτες στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Ο Αλμέιδα δεν υπολογίζει στους Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ, Πάολο Φερνάντες, Ζίνι, ενώ λείπει και ο Τσούμπερ που συμπλήρωσε κάρτες στο 3-3 με τον Άρη. Ενώ αντίθετα υπολογίζεται ο βασικός στόπερ, Αρόλντ Μουκουντί. Έτσι μ’ αυτά τα δεδομένα υπάρχουν αρκετά διλήμματα.

Σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η απάντηση στο ερώτημα ποιος θα είναι ο παίκτης που θα παίξει πίσω από τον φορ. Αν δηλαδή πίσω από τον Πόνσε, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει στην κορυφή παρά την επιστροφή του Λιβάι στις προπονήσεις, θα είναι ο Μάνταλος, όπως συνέβη στο «Βικελίδης» ή θα είναι ο Λιούμπιτσιτς με τους Γιόνσον – Πινέδα στο «6» ή στο «8».

Και όπως προκύπτει το ενδεχόμενο να δούμε μαζί στην 11άδα τους Πινέδα-«Λιούμπι» είναι πολύ πιθανό, καθώς παίζει και το σενάριο ο Κροάτης να παίξει στο «8» και ο Πινέδα στα αριστερά.

Σε ό,τι αφορά στην άμυνα, ο Στάνκοβιτς είναι δεδομένο πως θα είναι κάτω από τα δοκάτι, ήλιο μπροστά και αριστερά. Όσον αφορά τα μετόπισθεν, ο Στάνκοβιτς θα είναι στην εστία, ένας εκ των Χατζισαφί και Πήλιου αριστερά, ο Ρότα δεξιά, ενώ ο Μουκουντί είναι πιθανό να επιστρέψει πλάι στον Βίντα στο κέντρο της άμυνας.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button