ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Από τον τερματοφύλακα Γκέλη… στον κεντρικό μέσο Ανάκογλου!

Τρεις είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει το δρομολόγιο Άρης --> Λαμία και το αντίστροφο. #slgr #lamiafc #arisfc #αφιερώματα #ποδοσφαιριστές #season2022_2023

Τρεις είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει το δρομολόγιο Άρης –> Λαμία και το αντίστροφο. #slgr #lamiafc #arisfc #αφιερώματα #ποδοσφαιριστές #season2022_2023

Η αναμέτρηση του Άρη με τον ΠΑΣ Λαμία πλησιάζει και μπαίνουμε σιγά-σιγά στο κλίμα.

Έχουμε δει προϊστορία, έχουμε δει σκόρερ των δύο ομάδων αλλά δεν έχουμε δει τους ποδοσφαιριστές που συνδέουν τις δύο ομάδες.

Πρόκειται για τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν κάνει το δρομολόγιο από Άρη σε Λαμία και από Λαμία σε Άρη! Προσοχή, αναφέρουμε τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ… ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ, όχι που φόρεσαν τη φανέλα και των δύο κάποια στιγμή στην καριέρα τους!

Πάμε να δούμε ποιοι είναι αυτοί οι τρεις ποδοσφαιριστές:

Μάριος Γκέλης – Τερματοφύλακας

Τη σεζόν 2014-2015 ο Μάριος Γκέλης αφήνει τον Άρη και τη Θεσσαλονίκη και κατεβαίνει στη Λαμία και τον ΠΑΣ για να αγωνιστεί στον Βόρειο όμιλο της Football League.

 

Τζον Καμαρά – Αμυντικός χαφ

Τη σεζόν 2015-2016 και πιο συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2015 ο Τζον Καμαρά, ο αμυντικός χαφ από τη Σιέρα Λεόνε, αποχωρεί από τον ΠΑΣ Λαμία έπειτα από έναν χρόνο παρουσίας του στη Φθιώτιδα και 18 συμμετοχές και φορά τη φανέλα του Άρη.

 

Δημήτρης Ανάκογλου – Κεντρικός μέσος

Τη σεζόν 2019-2020 ο Δημήτρης Ανάκογλου μετά από τρία χρόνια στον Άρη, έφυγε από τη Θεσσαλονίκη έχοντας 17 συμμετοχές και 1 ασίστ, για να έρθει στη Λαμία όπου αγωνίστηκε μόλις 2 φορές. Πλέον παίζει στη SuperLeague 2 με τη φανέλα του Πανσερραϊκού.

 

Αναλυτικά:

SeasonplayerNat.LeftJoinedTransfer dateFee
Dimitrios Anakoglou
Attacking Midfield
Greece
Aris Thessaloniki
Greece Super League 1
PAS Lamia 1964
Greece Super League 1
Jul 4, 2019
John Kamara
Attacking Midfield
Sierra Leone
PAS Lamia 1964
Greece Football League
Aris Thessaloniki
Greece Greece
Aug 1, 2015
Marios Gelis
Goalkeeper
Greece
Aris Thessaloniki
Greece Greece
PAS Lamia 1964
Greece Football League North
Sep 9, 2014

Διαβάστε επίσης

Back to top button