Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Πράσινος» ξανά ο Βιγιαφάνιες!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Λούκας Βιγιαφάνιες για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Λούκας είχε… κλείσει εδώ και καιρό στους πράσινους και έψαχνε τρόπο για να φτάσει στην χώρα μας, τον οποίο και βρήκε.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες έφτασε από την Δευτέρα στη χώρα μας, για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό.

O Αργεντινός πέρασε από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και σήμερα υπέγραψε για δύο χρόνια με τους πράσινους.

Η επισημοποίηση του … γάμου καθυστέρησε, καθώς στον Παναθηναϊκό περιμέναν να σταλούν κάτι χαρτιά από την ομάδα του Λούκας στο Μεξικό, τα οποία επιβεβαιώναν ότι είναι ελεύθερος.

Ο «Βίγια» μετά από δύο χρόνια επιστρέφει στο «τριφύλλι», όπως ουκ ολίγες φορές είχε υποσχεθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επιστροφή του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού Λούκας Βιγιαφάνιες στο «σπίτι» του. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής θα φορέσει και πάλι τη φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος μετά από 2.5 χρόνια, κλείνοντας την παρένθεση που άνοιξε τον Ιανουάριο του 2018. Το συμβόλαιο του Βιγιαφάνιες έχει διετή διάρκεια.

Ο Βιγιαφάνιες γεννήθηκε στις 4 Οκτωβρίου 1991 στην πόλη Κομοντόρο της Αργεντινής. Έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στην Κάι της πατρίδας του. Το 2010 παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού στην Ιντεπεντιέντε, η οποία και αγόρασε τα δικαιώματά του ένα χρόνο αργότερα. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του η Ουρακάν, στην οποία και δόθηκε δανεικός το 2013.

Το καλοκαίρι του 2014 ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναιτωλικού. Αγωνίστηκε στην ομάδα του Αγρινίου ως τον Ιανουάριο του 2016 όταν και φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα με το Τριφύλλι. Παρέμεινε στον Παναθηναϊκό για δύο χρόνια, καταγράφοντας 73 συμμετοχές και 10 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Στη μνήμη όλων μας ασφαλώς και έχει μείνει χαραγμένο εκείνο που έδωσε τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό τον Οκτώβριο του 2017. Ο Βιγιαφάνιες ήταν, επίσης, εκ των βασικών στελεχών της ομάδας που αγωνίστηκε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ την περίοδο 2016/17,

Στα μέσα της σεζόν 2017/18 μετακόμισε στην τουρκική Αλάνιασπορ και από τον Ιούλιο του 2019 αγωνιζόταν στην Μορέλια από το Μεξικό.

Καλωσορίζουμε τον Λούκας πίσω στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!»

Διαβάστε επίσης

Back to top button