ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι… πεταμένοι βαθμοί των «μεγάλων» και οι απώλειες που πληγώνουν τους «μικρομεσαίους»

Στην προκειμένη περίπτωση θα εστιάσουμε στους «πεταμένους» βαθμούς των «μεγάλων» που υπό «κανονικές συνθήκες» και βάσει ρόστερ και δυναμικής θα…έπρεπε να μην τους χάσουν και να τους έχουν ρίξει στο σακούλι τους. #slgr #lamiafc #ομάδες #αντίπαλοιΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Το SDNA καταγράφει τις σοβαρές γκέλες των ομάδων που κινούνται στην α΄ταχύτητα της Super Leagueς και που υπό «κανονικές συνθήκες» θα έπρεπε να έχουν…ντριμπλάρει στις πρώτες 11 αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Συγχρόνως μετρά τις εντός έδρας απώλειες που…πονάνε τις ομάδες στα πιο χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Δύο αγωνιστικές απέμειναν για το κλείσιμο του α΄γύρου στη Super League και την (μουντιαλική) διακοπή που έρχεται ελέω της διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Έχοντας ένα αξιόπιστο δείγμα 11 αγωνιστικών στη φετινή κούρσα του πρωταθλήματος μπορούν να γίνουν τα πρώτα…ταμεία.

Στην προκειμένη περίπτωση θα εστιάσουμε στους «πεταμένους» βαθμούς των «μεγάλων» που υπό «κανονικές συνθήκες» και βάσει ρόστερ και δυναμικής θα…έπρεπε να μην τους χάσουν και να τους έχουν ρίξει στο σακούλι τους.

Εξαιρείται φυσικά ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός που σε 11 παιχνίδια έχει 10 νίκες και 1 ισοπαλία και δεν υπάρχουν…πεταμένοι βαθμοί («εκτός προγράμματος») για τους «πράσινους»

Συγχρόνως θα περάσουμε κι από τα στρατόπεδα των «μικρομεσαίων» που δεν έχουν καταφέρει να εκμεταλλευτούν στο βαθμό που θα ήθελαν την έδρα τους σε κομβικά παιχνίδια για την επίτευξη των στόχων τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης

Back to top button