Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αποφάσισε να μην πάει Μουντιάλ και μπει χειρουργείο ο Τσούμπερ!

Ο Στίβεν Τσούμπερ γνωστοποίησε την απόφασή του να υποβληθεί σε επέμβαση για την αντιμετώπιση του συνδρόμου κοιλιακών προσαγωγών, γεγονός, φυσικά, που σημαίνει ότι χάνει το Παγκόσμιο Κύπελλο! #slgr #aekfc #StevenZuber #Mundial2022 #season2022_2023

Ο Στίβεν Τσούμπερ γνωστοποίησε την απόφασή του να υποβληθεί σε επέμβαση για την αντιμετώπιση του συνδρόμου κοιλιακών προσαγωγών, γεγονός, φυσικά, που σημαίνει ότι χάνει το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Την απόφασή του να υποβληθεί σε επέμβαση για την αντιμετώπιση του συνδρόμου κοιλιακών προσαγωγών γνωστοποίησε μέσω Instagram ο Στίβεν Τσούμπερ!

Γεγονός, φυσικά, που σημαίνει ότι ο 31χρονος Ελβετός μέσος της ΑΕΚ χάνει το Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ θα χρειαστεί 4 με 6 εβδομάδες για να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Στο μήνυμά του αναφέρει:

«Εδώ και αρκετούς μήνες έχω αντιμετωπίσει έναν τραυματισμό, που δεν μου επιτρέπει να είμαι ο παίκτης, που μπορώ να είμαι, στο 100%.

Το να αποφασίσω να κάνω μια μικρή επέμβαση και να εγκαταλείψω ένα όνειρο, δεν ήταν εύκολο, αλλά ήταν η σωστή απόφαση για την υγεία μου.

Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο πολύ συχνά ξεχνάς πού βρίσκεσαι στη ζωή και τι έχεις ήδη πετύχει, γιατί πάντα παρακολουθείσαι και αξιολογείσαι από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Το ποδόσφαιρο πάντα μου έδινε ελπίδα, αγάπη και κίνητρο για πολλά πράγματα στην ζωή. Είμαι ευγνώμων για αυτό και θα δουλέψω πολύ πιο σκληρά για να επιστρέψω στους αγωνιστικούς χώρους το συντομότερο δυνατό!

Φυσικά, αυτήν τη στιγμή θα είμαι ο μεγαλύτερος οπαδός της εθνικής ομάδας, ώστε να την υποστηρίξω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Πρέπει να σημειωθεί εδώ ότι το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Τσούμπερ με διαχείριση και κάποια προσπάθεια μεγαλύτερη από μέρους του, θα μπορούσε να πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο και να αγωνιστεί. Η απόφαση να μην πάει είναι 100% δική του, με γνώμονα την αγωνιστική του παρουσία μακροπρόθεσμα. Και εννοείται πως το μακροπρόθεσμο αφορά την ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι, δε, της «Ένωσης» ξεκαθάριζαν σε όλους τους τόνους ότι «όταν μιλάμε για Μουντιάλ, δεν θα μπορούσαμε εμείς ποτέ να επιχειρήσουμε να τον επηρεάσουμε. Και αυτό κάνει ακόμη πιο σημαντική την απόφαση που πήρε».

Ο Τσούμπερ, λοιπόν, μίλησε με τον Ματίας Αλμέιδα και τον ενημέρωσε για το τι προτίθεται να κάνει. Στη συνέχεια επικοινώνησε με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Ελβετίας και ενημέρωσε και εκείνον για την απόφαση του. Ο τελευταίος του είπε πως τον θέλει στην ομάδα και έχει πλάνο διαχείρισης, αλλά ο παίκτης είχε πάρει ήδη την πολύ δύσκολη απόφασή του, καθώς, να θυμίσουμε, στα 31 του η ευκαιρία να παίξει σε Μουντιάλ δύσκολα θα του δοθεί ξανά…

 

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button