Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Γκολ 1726 μέρες μετά για Χατζηισαΐα

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας άνοιξε το σκορ για τον Ατρόμητο απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και μαζί τον δρόμο για την επικράτηση της ομάδας του Περιστερίου. #slgr #atromitosfc #asterasfc #goal #Χατζηισαΐας #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας άνοιξε το σκορ για τον Ατρόμητο απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και μαζί τον δρόμο για την επικράτηση της ομάδας του Περιστερίου.

Ο 30χρονος αμυντικός δεν σκοράρει συχνά και έχει μόλις τέσσερα γκολ στη Super League και τα δύο από αυτά είναι με αντίπαλο την ομάδα της Αρκαδίας.

Η τελευταία φορά που βρήκε δίχτυα ήταν στις 17 Φεβρουαρίου 2018, δηλαδή 4 χρόνια, 8 μήνες και 23 ημέρες πριν, με αντίπαλο πάλι τον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία.

Τότε η αναμέτρηση κρίθηκε από το δικό του γκολ και ο Ατρόμητος επικράτησε με 1-0.

Συνολικά με τον Ατρόμητο έχει σημειώσει δύο γκολ στους 87 αγώνες που έχει με την ομάδα του Περιστερίου και είναι και τα δύο με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Το τέρμα που σημείωσε την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022 είναι το πρώτο του σε εντός έδρας αγώνα, καθώς τα τρία προηγούμενα ήταν μακριά από το γήπεδο της ομάδας με την οποία αγωνιζόταν.

Στις 14 Φεβρουαρίου 2015 είχε σκοράρει στην αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιώνιος 1-3 με τα χρώματα της ομάδας της Νέας Σμύρνης, ενώ κάτι παραπάνω από ένα χρόνο αργότερα είχε ανοίξει το σκορ για τον ΠΑΟΚ μέσα στην Κομοτηνή, με αντίπαλο τον Πανθαρκικό που τελικά επικράτησε με 2-1.

Συνολικά έχει 129 συμμετοχές στην Super League με Πανιώνιο, ΠΑΟΚ και Ατρόμητο.

Διαβάστε επίσης

Back to top button