Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Συγκεντρωμένος για νέα νίκη στην κατάμεστη Λεωφόρο

Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στρέφονται στον Παναθηναϊκό. #slgr #panathinaikosfc #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στρέφονται στον Παναθηναϊκό. #slgr #panathinaikosfc #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Η… δουλειά για τον Παναθηναϊκό έγινε στο Αγρίνιο, η νίκη επί του Παναιτωλικού ήρθε και οι «πράσινοι» συνέχισαν αήττητοι στο φετινό πρωτάθλημα με 11 επικρατήσεις και μια ισοπαλία σε 12 παιχνίδια.

Πλέον, η προσοχή στρέφεται στο ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο, το τελευταίο πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος. Ο στόχος, φυσικά, είναι η νέα νίκη για το «τριφύλλι». Αν συμβεί αυτό οι «πράσινοι» θα ξεφύγουν από Ολυμπιακό ή ΑΕΚ ή θα μεγαλώσει τη διαφορά και από τους δυο, σε περίπτωση ισοπαλίας στο ντέρμπι.

Στο «τριφύλλι» ασχολούνται μόνο με το δικό τους παιχνίδι και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα προετοιμάσει την ομάδα του για την τρίτη αναμέτρηση μέσα σε μια εβδομάδα.

Από σήμερα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν τα πλάνα του Σέρβου προπονητή για την ενδεκάδα, αν και δύσκολα θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις. Θυμίζουμε ότι ο Παλάσιος δε θα είναι ούτε τώρα διαθέσιμος μετά τη θλάση που υπέστη.

Το ματς θα γίνει ξανά σε κατάμεστο «Απόστολος Νικολαΐδης». Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες από την έναρξη της διάθεσης με την πράσινη ΠΑΕ να ανακοινώνει το sold out.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button