Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Η UEFA επιθεώρησε το Καυτανζόγλειο ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων του ΠΑΟΚ

Κλιμάκιo της UEFA βρέθηκε χθες στο Καυτανζόγλειο, προκειμένου να επιθεωρήσει τον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια του Σταδίου, ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων του ΠΑΟΚ.

Το ενδεχόμενο να μετακομίσει ο ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο Στάδιο την επόμενη σεζόν, προκειμένου να ξεκινήσει η ανέγερση της νέας Τούμπας, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Στο πλαίσιο αυτό, άνθρωποι της UEFA βρέθηκαν χθες στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να κάνουν τη δική τους αυτοψία στο γήπεδο, δεδομένου ότι είναι πιθανό να δώσει εκεί τους ευρωπαϊκούς του αγώνες ο ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, έλεγξαν τον αγωνιστικό χώρο, αλλά και τους χώρους των αποδυτηρίων και αναμένεται να βγάλουν το δικό τους πόρισμα σχετικά με τις εργασίες που πρέπει να γίνουν.

Το SDNA επικοινώνησε με τον πρόεδρο της επιτροπής Καυτανζογλείου, Απόστολο Μητιντζή, ο οποίος επιβεβαίωσε το γεγονός λέγοντας πως: “Έχω πληροφορηθεί ότι ήρθαν χθες, Τετάρτη, γύρω στις 16:00 με 17:00 άνθρωποι της UEFA, προκειμένου να δουν το γήπεδο και να δώσουν αρχικά έγκριση και στη συνέχεια οδηγίες για το τι πρέπει να γίνει. Η επιτροπή του σταδίου έχει υπογράψει παραχωρητήριο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ώστε να γίνουν από τον Δικέφαλο οι σχετικές προεργασίες”.

Όπως είναι ήδη γνωστό, οι επιτελείς του Δικεφάλου έχουν ξεκαθαρίσει πως θα αναλάβουν το κόστος των εξόδων για το… λίφτινγκ του Καυτανζογλείου, προκειμένου το εν λόγω γήπεδο να τηρεί όλες της προϋποθέσεις για να φιλοξενήσουν τους αγώνες τόσο των ευρωπαϊκών, όσο και των εγχώριων διοργανώσεων.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button