ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Απέφυγε τα χειρότερα ο Μποάκι – Όλα ανοιχτά για την κλήση του στο Μουντιάλ

Ο τραυματισμός του Μποάκι, όπως όλα δείχνουν, δεν είναι όσο σοβαρός όσο φάνηκε εξαρχής, με τη συμμετοχή του στην αποστολή της εθνικής Γκάνας να βρίσκεται στον... αέρα. #slgr #lamiafc #RichmondBoakye #Ghana #Mundial2022 #sportsnews

Ο τραυματισμός του Μποάκι, όπως όλα δείχνουν, δεν είναι όσο σοβαρός όσο φάνηκε εξαρχής, με τη συμμετοχή του στην αποστολή της εθνικής Γκάνας να βρίσκεται στον… αέρα. #slgr #lamiafc #RichmondBoakye #Ghana #Mundial2022 #sportsnews

Τυχερός στην… ατυχία του είναι, όπως όλα δείχνουν, ο επιθετικός της Λαμίας, Ρίτσμοντ Μποάκι, ο τραυματισμός του οποίου δείχνει να μην είναι τόσο σοβαρός, όσο φάνηκε εξαρχής και δεν θα μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο στράικερ της ομάδας της Φθιώτιδας πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις για 12 λεπτά, καθώς στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης είχε σφοδρή σύγκρουση με τον Λάρσον του Παναιτωλικού, με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή στην αλλαγή.

Παράλληλα, όσον αφορά τη συμμετοχή του στην εθνική ομάδα της Γκάνας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όλα τα σενάρια παραμένουν ανοιχτά, ενώ σήμερα (14/11) είναι προγραμματισμένη η αναχώρησή του για την Ελβετία για να ενταχθεί στην αποστολή των «μαύρων αστεριών».

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button