Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ξάνθη για Ευρώπη, Απόλλωνας για Football League

Η Ακριτική ομάδα κέρδισε την Ελαφρά Ταξιαρχία κάνοντας γκολ και τις δύο φορές που πάτησε στην αντίπαλη περιοχή.

ΞΑΝΘΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Ξάνθη Arena

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Εμμανουήλ Σκούλας

Τις ισοπαλίες Πανιωνίου-Αστέρα και ΠΑΣ Γιάννινα εκμεταλλεύτηκε η Ξάνθη η οποία επικρατώντας με 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης ανέβηκε στην πέμπτη θέση.

Ο Απόλλωνας μπήκε πολύ πιο δυνατά στο ματς. Η Ξάνθη έδειχνε ζαλισμένη από την βαριά ήττα στο ΟΑΚΑ την περασμένη αγωνιστική. Η Ελαφρά Ταξιαρχία λοιπόν απείλησε με τον Στόουκς στο 12′ και αυτό φάνηκε από τα τραγικά λάθη του Ζίφκοβιτς στο 26′ και στο 31′. Στο 31′ μάλιστα ο Στόουκς που έγινε αποδέκτης της μπάλας έχασε το γκολ σε κενή εστία(!) εκμεταλλευόμενος το λάθος του έμπειρου πορτιέρο.

Τελευταία φάση στο α’ μέρος ένα σουτ του Κονέ στο 43′ το οποίο έφυγε άουτ.

H Eλαφρά Ταξιαρχία δεν μπήκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο στο β’ μέρος. Άλλη ομάδα πραγματικά! Η Ξάνθη κατάφερε σε δύο τελικές να πετύχει δύο γκολ!

Το πρώτο στο 55′ με κεφαλιά του Λισγάρα σε κόρνερ του Τριάδη. Το δεύτερο σημειώθηκε στο 78′ και ήταν αυτογκολ από τον Αλμπάνη ο οποίος σε εκτέλεση φάουλ του Ντουρίτσκοβιτς από τα δεξιά, ο νεαρός επιθετικός στη προσπάθειά του να διώξει την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Διαδικαστικά τα τελευταία λεπτά με τον Παράσχο απογοητευμένο και τον Απόλλωνα να παραμένει σε θέση υποβιβασμού.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Σβάρνας, Λισγάρας, Σιλά, Μπαξεβανίδης, Μπρίτο(56′ Κάστρο), Μεχία, Κίκε(46′ Τριάδης), Καμαρά, Ντουρίτσοβιτς(84′ Mελιόπουλος), Γέντρισεκ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Τσόβιτς, Κοντοές, Κύργιας, Παπάζογλου, Στάθης, Ναδάλες, Κονέ(86′ Ντίντακ), Ζησόπουλος, Αλμπάνης, Μενδρινός(79′ Ανιέτε), Στόουκς.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button