Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Μερέτ ή Μούσο για αντι-Ντοναρούμα

«Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», λέει η λαϊκή σοφία.

Κάπως έτσι σκέφτονται στη Μίλαν με το συμβόλαιο του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021.

Με τους «ροσονέρι» να φαίνεται πως θα μείνουν εκτός Champions League για μία ακόμη σεζόν, καθώς βρίσκονται στο -12 από την τέταρτη Αταλάντα μετά από 26 αγωνιστικές, ο γενικός διευθυντής Ιβάν Γαζίδης είναι έτοιμος να επιβάλει περιορισμούς στους μισθούς και τα έξοδα του συλλόγου.

Κάτι που καθιστά ακόμη πιο δύσκολη την παραμονή του 21χρονου Ντοναρούμα στο «Σαν Σίρο», δεδομένου και του ενδιαφέροντος που έχουν δείξει το προηγούμενο διάστημα σύλλογοι όπως οι Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Σίτι.

Ο 22χρονος Άλεξ Μερέτ της Νάπολι έχει χάσει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια μετά την άφιξη του Τζενάρο Γκατούζο στο «Σαν Πάολο».

Σε 21 αγώνες φέτος σε όλες τις διοργανώσεις (15 στη Serie A και 6 στο Champions League), ο μία φορά διεθνής Ιταλός κράτησε ανέπαφη την εστία του σε 6 (3+3), ωστόσο έδειξε αρκετά επιρρεπής στο λάθος.

Οι «παρτενοπέι» αναμένεται να ζητήσουν κοντά στα 30 εκατομμύρια ευρώ, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.

Η δεύτερη επιλογή, είναι ο Αργεντινός Χουάν Μούσο της Ουντινέζε που κοστολογείται στα 15 εκ. ευρώ, έχοντας και αυτός συμβόλαιο στο «Φρίουλι» ως τον Ιούνιο του 2023.

Επίσης μια φορά διεθνής, ο 25χρονος Μούσο πραγματοποίησε φέτος 27 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις (26 στη Serie A και 1 στο Coppa Italia), κρατώντας το μηδέν στην εστία του σε 9 περιπτώσεις – όλες στο πρωτάθλημα.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Back to top button