Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αστέρας Τρίπολης-Ιωνικός: Για τη νίκη-οξυγόνο!

Ο Αστέρας Τρίπολης θα υποδεχθεί τον Ιωνικό για την 13η αγωνιστική της Super League.

Ο Αστέρας Τρίπολης θα υποδεχθεί τον Ιωνικό για την 13η αγωνιστική της Super League.

Ο Αστέρας Τρίπολης με τον Ιωνικό βρέθηκαν για πρώτη φορά στο ίδιο πρωτάθλημα την περσινή σεζόν της Super League και δεν είχαν συνυπάρξει ποτέ στο παρελθόν σε καμία κατώτερη κατηγορία.

Οι δύο ομάδες δεν είχαν συναντηθεί ούτε στο Κύπελλο Ελλάδος, αφού δεν της έφερε μαζί η κληρωτίδα και έτσι η πρώτη φορά που τέθηκαν αντιμέτωπες ήταν στις 20 Νοεμβρίου 2021 με γηπεδούχο τον Ιωνικό. Αυτή η αναμέτρηση τελείωσε με ισοπαλία 1-1 (14’ Τουράμ – 29’ Τιλίκα).

Στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, ο Ιωνικός πήρε τη νίκη με 3-2 στην Τρίπολη χάρη στα γκολ των Άοσμαν, Λένις και Μάναλη, ενώ για τους γηπεδούχους είχε σκοράρει στην αρχή ο Καπίγια (6’) και στο τέλος ο Κρεσπί (90’).

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν πάλι στην διαδικασία των Playouts του πρωταθλήματος, όπου και πάλι ο Ιωνικός επικράτησε με 3-2 στην Τρίπολη με την ίδια διακύμανση του σκορ. Πάλι ο Αστέρας προηγήθηκε με τον Ριέρα (5’), ο Ιωνικός απάντησε με τρία γκολ (29’ Τσιγκρίνσκι, 41’ Μάντζης, 52’ Μάντζης) και οι γηπεδούχοι έγραψαν το τελικό 3-2 στο 87ο λεπτό με τον Μουνάφο.

Αυτή τη σεζόν ο Αστέρας Τρίπολης δεν έχει εκμεταλλευθεί την έδρα του, αφού έχει μόλις μια νίκη σε πέντε παιχνίδια, ενώ μετρά τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Από την άλλη πλευρά, ο Ιωνικός είχε πέντε διαδοχικές ήττες πριν την τελευταία εκτός έδρας δοκιμασία του με τον ΟΦΗ, όπου επικράτησε με 2-0 χάρη σε δύο γκολ του Μάντζη, ο οποίςο είχε σκοράρει δύο φορές και στο τελευταίο εκτός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης.

2 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

– ΝΙΚΕΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

– ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

2 ΝΙΚΕΣ ΙΩΝΙΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 4-6

Διαβάστε επίσης

Back to top button