FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα…

Μετά από ένα πραγματικά δύσκολο πρόγραμμα 8 αγωνιστικών ο ΠΑΣ Λαμία, όπως εξελίχθηκε το πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, τώρα θα ξεκινήσει να δίνει τα παιχνίδια σημασίας, για τη συνέχειά του στη SuperLeague.

Οι αγώνες με Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός πέρασαν για τον ΠΑΣ Λαμία, ήταν πραγματικά ένα πάρα πολύ δύσκολο και έντονο πρόγραμμα, αλλά η ομάδα του Τεννέ κατάφερε και μέσα σε αυτές τις 8 αγωνιστικές μάζεψε 8 βαθμούς.

Πολύ σημαντική συγκομιδή βαθμών, αν αναλογιστεί κανείς με ποιους έπαιζε στις πρώτες αγωνιστικές. Όμως, όπως είχε πει και ο ίδιος ο προπονητής του ΠΑΣ Λαμία, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, τα ουσιαστικά δύσκολα παιχνίδια τώρα αρχίζουν για την ομάδα.

Αρχής γενομένης από την Κυριακή και τον αγώνα με τον Πλατανιά Χανίων, στο ΔΑΚ Λαμίας στις 17:15 το απόγευμα. Η «κυανόλευκη» ομάδα καλείται να επιστρέψει στις νίκες και στο πρωτάθλημα και να καταφέρει να πάρει ένα πολύ σημαντικό βαθμολογικά τρίποντο.

Στις επόμενες αγωνιστικές που ακολουθούν, με Λεβαδειακό στις 6/11 εκτός έδρας, με ΑΟΚ Κέρκυρας στις 18/11 εντός, με Απόλλων Σμύρνης στις 25/11 εκτός και με Παναιτωλικός στις 3/12 εντός, θα κριθεί ίσως η πρόωρη παραμονή του ΠΑΣ στα «σαλόνια» της SuperLeague.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button