Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Αποχώρησε από τη Δάφνη Λιβανατών ο Αγγελής!

Μετά από δύο χρόνια στην προεδρία του ΔΣ της Δάφνης Λιβανατών, ο Θανάσης Αγγελής ανακοίνωσε την αποχώρησή του! #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #ΔάφνηΛιβανατών #αποχώρηση

Μετά από δύο χρόνια στην προεδρία του ΔΣ της Δάφνης Λιβανατών, ο Θανάσης Αγγελής ανακοίνωσε την αποχώρησή του! #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #ΔάφνηΛιβανατών #αποχώρηση

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν», με αυτή τη φράση ακριβώς ξεκίνησε την ανακοίνωση της αποχώρησής του από την προεδρία του ΔΣ της Δάφνης Λιβανατών ο Θανάσης Αγγελής.

Ο κ. Αγγελής βρισκόταν τα δύο τελευταία χρόνια ως πρόεδρος του ΔΣ στη Δάφνη και κατάφερε να δημιουργήσει μαζί με τους συνεργάτες του και το υπόλοιπο ΔΣ, μία ομάδα η οποία διεκδίκησε τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, επάξια το πρωτάθλημα της Α΄Φθιώτιδας.

Η ανακοίνωση:

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, έτσι λοιπόν και η δική μου θητεία ως πρόεδρος στον Α.Σ. Δάφνη Λιβανατών έφτασε στο τέλος της.Ήταν δύο χρόνια γεμάτα συγκινήσεις, δυσκολίες, καλές αλλά και άσχημες στιγμές, μα πάνω απ’ολα δύο χρόνια γεμάτα εμπειρίες.

Γνώρισα αξιόλογα άτομα σε αυτόν τον χώρο που σίγουρα θα κρατήσω και στη ζωή έξω από το ποδόσφαιρο.Θέλω να πιστέυω ότι έβαλα και εγώ το λιθαράκι μου σε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο και κατ’ επέκταση στο φθιωτικό ποδόσφαιρο, σε μία δύσκολη εποχή για τον αθλητισμό γενικότερα,με ήθος και σεβασμό απέναντι σε όλους.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που συνεργάστηκα μαζί τους αυτά τα δύο όμορφα χρόνια,μα ειδικότερα,τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Σ. Δάφνη Λιβανάτων που στις πλάτες τους φάνηκα ψηλότερος.

Εύχομαι στο νέο Δ.Σ. του συλλόγου καλή θητεία και να επιτευχθούν οι στόχοι που θα ορίσει.
Εις το επανιδείν.

Διαβάστε επίσης

Back to top button