Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Η ΑΕΛ δεν ξεχνά τον Αντόνιο Ντε Νίγκρις: «Μαζί μας για πάντα, Ελ Τάνο»

Ο Αντόνιο Ντε Νίγκρις έχασε πρόωρα τη ζωή του, καθώς μόλις στα 31 του χρόνια άφησε την τελευταία του πνοή, στη Λάρισα, το διάστημα που ήταν παίκτης για την ΑΕΛ. #slgr2 #aelfc #AntonioDeNigris #ElTano

Ο Αντόνιο Ντε Νίγκρις έχασε πρόωρα τη ζωή του, καθώς μόλις στα 31 του χρόνια άφησε την τελευταία του πνοή, στη Λάρισα, το διάστημα που ήταν παίκτης για την ΑΕΛ.

Ο Μεξικανός έχασε τη ζωή, καθώς υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου. Πέρασαν 13 χρόνια από τότε αλλά οι «βυσσινί» δεν ξεχνούν ένα «άξιο και καταπληκτικό άνθρωπο», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΑΕΛ.

«Πολλές βάσεις δεδομένων στο διαδίκτυο αναφέρουν ως ημερομηνία θανάτου την 15η Νοεμβρίου 2009. Ίσως γιατί εκείνο ήταν το τελευταίο βράδυ που έβαλε την 4χρονη τότε Μιράντα στο κρεβατάκι της και πήρε αγκαλιά την αγαπημένη του Σόνια για να κοιμηθούν ευτυχισμένοι, όπως επιβεβαιώνουμε ότι ήταν όσοι βρισκόμασταν κοντά τους.

Όμως, εμείς στην ΠΑΕ ΑΕΛ έχουμε και το θλιβερό προνόμιο να γνωρίζουμε ότι κάπου στις 03:00 τα ξημερώματα της 16ης Νοεμβρίου, ξύπνησε γιατί αισθάνθηκε δυσφορία. Ήταν η στιγμή που είπε χωρίς να το γνωρίζει, το τελευταίο αντίο, καθώς υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Τα υπόλοιπα, μαζί με τα προηγούμενα, αγωνιστικά και μη, είναι όσα άφησε στην ιστορία το 31 ετών πέρασμα απ΄τη ζωή του άξιου ποδοσφαιριστή και καταπληκτικού ανθρώπου, Αντόνιο Ντε Νίγκρις.

Η ομάδα μας και είμαστε βέβαιοι, όλη η Λάρισα μαζί της, 13 χρόνια μετά, βρισκόμαστε εδώ για να υπενθυμίζουμε στη μνήμη του διεθνούς Μεξικανού φορ, την υπόσχεσή μας…

Con nosotros para siempre, Antonio de Nigris Guajardo!

Μαζί μας για πάντα, Ελ Τάνο…»

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button