Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ρεκόρ γκολ στην 1η αγωνιστική του Champions League

Η πρώτη αγωνιστική των φετινών ομίλων του Champions League ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακό τρόπο, αφήνοντας πίσω της 54 τέρματα και ένα καινούργιο ρεκόρ!

Οκτώ όμιλοι, 32 ομάδες, 16 αγώνες και… 54 (!) γκολ μετράμε σήμερα κοιτώντας πίσω στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League της φετινής χρονιάς. Η Παρί Σεν Ζερμέν συνέβαλε τα μέγιστα στην υλοποίηση αυτού του ρεκόρ, βάζοντας πέντε γκολ το βράδυ της Τρίτης στην Σέλτικ. Το ίδιο και η Τσέλσι που… «φιλοδώρησε» με έξι γκολ την Καραμπάχ.

Ενώ το ίδιο «καταιγιστικές» ήταν οι ομάδες και την Τετάρτη, μέχρι τη στιγμή που ο Ντάμιαν Μπόχαρ ισοφάρισε για την Μάριμπορ στην αναμέτρηση με την Σπάρτακ Μόσχας (1-1), ισοφαρίζοντας παράλληλα και το ρεκόρ (53) μεγαλύτερης συγκομιδής τερμάτων που υπήρχε από την σεζόν 2013/14.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Ράιαν Μπάμπελ «έγραψε» το 3-1 για την Μπεσίκτας, που επικράτησε εκτός έδρας της Πόρτο την Τετάρτη, θέτοντας νέο ρεκόρ με τα περισσότερα τέρματα που έχουν μπει ποτέ σε πρεμιέρα της διοργάνωσης από τη στιγμή που ξεκίνησε να διεξάγεται με αυτό το format!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button