Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Νίκη πρόκριση για τον Ολυμπιακό Λαμίας!

Ο Ολυμπιακός Λαμίας κέρδισε τον Α.Ο Καλαποδίου και στον επαναληπτικό αγώνα της Β΄Φάσης του Κυπέλλου Φθιώτιδας, πανηγυρίζοντας έτσι την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο Ολυμπιακός Λαμίας κέρδισε τον Α.Ο Καλαποδίου και στον επαναληπτικό αγώνα της Β΄Φάσης του Κυπέλλου Φθιώτιδας, πανηγυρίζοντας έτσι την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Με σκορ 4-0 και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Ιωάννου, ο Ολυμπιακός Λαμίας κέρδισε τον Α.Ο Καλαποδίου στο πλαίσιο του δεύτερου αγώνα της Β΄φάσης του Κυπέλλου Φθιώτιδας.

Ο Ιωάννου, σημείωσε τα 2 από τα 4 γκολ της ομάδας του έχοντας ως «συμπρωταγωνιστές» τους Αλέξανδρο Κουφιώτη και Γιάννη Αντωνόπουλο. Επίσης ξεχώρισε με την εμφάνισή του ο Κώστας Κουφιώτης και Κάντζαρης του Ολυμπιακού ο οποίος είχε δύο ασίστ, ενώ από το Καλαπόδι σχεδόν μέσα σε όλες τις φάσεις των φιλοξενούμενων ο Κυπραίος, ενώ σημαντικές αποκρούσεις είχε και ο Σούτης.

Το ματς:

Σουτ του Ιωάννου, απομάκρυνε σωτήρια ο Σούτης.

Σέντρα από τα δεξιά για τον Ολυμπιακό, ο Ζήσιμος παίρνει την κεφαλιά και η μπάλα σταματά στο δοκάρι.

Φάση για τετ α τετ για τους γηπεδούχους με τον Κ. Κουφιώτη απέναντι στον Σούτη όμως ο τερματοφύλακας του Καλαποδίου του είπε «όχι».

Στο 27′ ο Κάντζαρης έβγαλε σέντρα από τα δεξιά, ο Ιωάννου πετάχτηκε με προβολή και έκανε το 1-0. Αρχικά το γκολ δεν μέτρησε καθώς είχε καταλογιστεί φάουλ νωρίτερα αλλά μετά από απόφαση του διαιτητή μέτρησε κανονικά και είχαμε το 1-0.

Ωραία συνεργασία από το Καλαπόδι λίγο αργότερα, με τη μπάλα να φτάνει στον Θανάση Ζιάκα ο οποίος έκανε το σουτ αλλά ο Μαγκλάρας μπλόκαρε στο 30′ .

Στο 33΄ο Κ. Κουφιώτης δοκίμασε το πόδι του από καλή απόσταση, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 37΄είχαμε το 2-0 του Ολυμπιακού. Εκτέλεση κόρνερ του Ζήσιμου από τα αριστερά, η μπάλα περνάει απ΄όλους φτάνει στην άλλη άκρη εκεί όπου ο Κ. Κουφιώτης έβγαλε τη σέντρα για να έρθει ο Γ. Αντωνόπουλος με δυνατό σουτ να γράψει το 2-0.

Ένα λεπτό αργότερα σέντρα ο Κάντζαρης από τα δεξιά, σουτ στην κίνηση του Ιωάννου στο δευτερο δοκάρι και 3-0 για την ομάδα της Λαμίας.

Το Καλαπόδι απαντά στις φάσεις του Ολυμπιακού με ωραία συνεργασία στο 39′ όπου ο Κυπραίος βγήκε σε θέση τετ α τετ προσπάθησε να κάνει το σουτ αλλά άργησε τόσο όσο χρειάστηκε ο Τσιλίκας να τον φτάσει και να βάλει το πόδι του για να απομακρύνει τη μπάλα.

Στο 52′ ξανά ο Κυπραίος έφυγε ωραία στην κόντρα πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Γεροθανάση ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον Μαγκλάρα με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να του λέει όχι.

Στην ακριβώς επόμενη φάση ξανά στην επίθεση το Καλαπόδι το οποίο είχε ανέβει εκείνο το διάστημα και έβρισκε χώρους για να επιτεθεί, ο Οικονόμου βρέθηκε σε θέση βολής όμως ξανά ο Μαγκλάρας απέκρουσε για το κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Στο 59′ εκτέλεση φάουλ του Παπαναστασίου, η μπάλα έμεινε στην περιοχή του Καλαποδίου για αρκετή ώρα μέχρι που ο Αλέξανδρος Κουφιώτης την έσπρωξε στα δίχτυα για το 4-0.

Στο 74΄ένα σουτ του Ζήσιμου από πλεονεκτική θέση πέρασε άουτ, ενώ στο 77′ μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία για το Καλαπόδι να σκοράρει. Ο Κατσαρός έβγαλε καταπληκτική πάσα στον Μπουρλή Ζ. αλλά ο δεύτερος στο τετ α τετ με τον Μαγκλάρα πλάσαρε άουτ.

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ FACEBOOK ΤΟΥ LAMIASPORTS

Διαβάστε επίσης

Back to top button