Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Γράφουν για Φεντερίκο Τζίνο και ΠΑΣ!

Στην Αργεντινή αναφέρουν πως ο 29χρονος κεντρικός μέσος Φεντερίκο Τζίνο που ήταν στην Πλατένσε, βρίσκεται μια ανάσα από τον ΠΑΣ Γιάννινα. #slgr #pasgianninafc #transfernews #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Στην Αργεντινή αναφέρουν πως ο 29χρονος κεντρικός μέσος Φεντερίκο Τζίνο που ήταν στην Πλατένσε, βρίσκεται μια ανάσα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην αγορά της Αργεντινής έχει εσχάτως στραφεί ο ΠΑΣ Γιάννινα και πέρα από τον Ατλαντικό αναφέρουν πως ο Φεντερίκο Τζίνο βρίσκεται μια ανάσα από τον «Αγιαξ της Ηπείρου». Πρόκειται για τον Ουρουγουανό με ιταλικό διαβατήριο κεντρικό χαφ (περισσότερο 8άρι) της Πλατένσε, ο οποίος το 2013 αναδείχθηκε δευτεραθλητής κόσμου με την U23 της «Σελέστε» στην τότε τελική φάση του αντίστοιχου Παγκοσμίου Κυπέλλου που έγινε στην Τουρκία (ηττήθηκε στον τελικό από τη Γαλλία στα πέναλτι).

Ποδοσφαιρικά ανδρώθηκε στην Ντεφενσόρ της χώρας του και το 2015 βρέθηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη, για χάρη τότε της ιταλικής Κάρπι. Μετά συνέχισε στη Βραζιλία και από το 2017 παίζει στην Αργεντινή, αρχικά για την Ολ Μπόις, μετά για την Αλντοσβίλι και πλέον στην Πλατένσε.

Το 2022 μετρά 18 συμμετοχές με την τελευταία και όπως τονίζεται χαρακτηριστικά δεν θα συνεχίσει στο Μπουένος Αϊρες μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος καθώς όλα δείχνουν πως θα γίνει κάτοικος «Ζωσιμάδων».

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button