Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Βγαίνει από το μεταγραφικό «κάδρο» του Άρη ο Βίντρα!

Πάει γι΄άλλα ο Άρης στην υπόθεση του σέντερ φορ... #slgr #arisfc #MatejVydra #transfernews #season2022_2023 #SportNews

Η περίπτωση του Ματέι Βίντρα απασχόλησε έντονα τον Άρη, φαίνεται όμως ότι απομακρύνεται από τις προτεραιότητες των «κίτρινων» οι οποίοι – παράλληλα με την υπόθεση του Αμπουμπακάρ Καμαρά – κοιτούν άλλες περιπτώσεις επιθετικών.

Επί της υπόθεσης του 30χρονου Τσέχου επιθετικού, ο Άρης έβαλε κάτω όλα τα δεδομένα και η πρόταση που κατέθεσε χαρακτηρίζεται λογική.

Από τη στιγμή που πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος χειρουργήθηκε τον περασμένο Απρίλιο και άρχισε πρόγραμμα ατομικής εκγύμνασης πριν από τρεις εβδομάδες. Η πρόταση του Άρη περιλάμβανε την άμεση άφιξή του στη Θεσσαλονίκη, την ένταξή του στις προπονήσεις και ουσιαστικά την εξασφάλιση αποδείξεων ότι όντως θα είναι έτοιμος – για να ανταποκριθεί σε συνθήκες αγώνα – εντός τεσσάρων εβδομάδων.

Πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι δεν προχώρησε αυτή η προοπτική και υπό αυτές τις συνθήκες ο Ματέι Βίντρα δείχνει να «βγαίνει» από το κάδρο του Άρη.

Κατ’ επέκταση, οι «κίτρινοι» παραμένουν σε διαδικασία αναζήτησης επιθετικού έχοντας ασφαλώς ως βασική επιλογή τον Αμπουμπακάρ Καμαρά ο οποίος δεν συμπεριλαμβάνεται στο αγωνιστικό πλάνο του Μίτσελ, παράλληλα όμως το όνομά του έχει συμπεριληφθεί στις συζητήσεις για την παραχώρηση του Ντάνιελ Μαντσίνι στον Ολυμπιακό.

Ο Άρης θέλει την επιστροφή του Μαυριτανού επιθετικού στο «Κλ. Βικελίδης», μεγαλύτερη σημασία όμως το τι θέλει ο ίδιος ο 27χρονος ποδοσφαιριστής. Είναι βέβαιο επίσης ότι οι εκπρόσωποι του Καμαρά βρίσκονται σε διαδικασία αναζήτησης ομάδας εδώ και τουλάχιστον δύο μήνες, οπότε η εξέλιξη της υπόθεσης θα εξαρτηθεί από τις επαφές που θα έχουν και για την ακρίβεια από το αν θα κατατεθεί σοβαρό ενδιαφέρον για τον παίκτη.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button