Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σε διαπραγματεύσεις με τον Φλορεντίν Ματέι ο Απόλλωνας!

Για τουλάχιστον δύο μεταγραφές μεσοεπιθετικά θα πάει ο Απόλλων Σμύρνης και ο Φλορεντίν Ματέι είναι ένας από τους παίκτες που αρέσουν.

Για τουλάχιστον δύο μεταγραφές μεσοεπιθετικά θα πάει ο Απόλλων Σμύρνης και ο Φλορεντίν Ματέι είναι ένας από τους παίκτες που αρέσουν.

Η απόκτηση εξτρέμ θεωρείται δεδομένη, αλλά καιρό τώρα σας έχουμε αναφέρει πως ο Απόλλων Σμύρνης αναζητά και επιτελικό χαφ λόγω του τραυματισμού του Νίκο Μαρτίνες.

Στο τραπέζι έχουν πέσει διάφορες περιπτώσεις. Μία από εκείνες που έχουν ξεχωρίζει είναι ο Φλορεντίν Ματέι. Πρόκειται για 28χρονο Ρουμάνο, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως ως οκταροδεκάρι. Ο Γιάννης Πετράκης τον γνωρίζει καλά, αφού οι δυο τους συνεργάστηκαν στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Από την κυπριακή ομάδα έμεινε ελεύθερος και τη σεζόν που μας πέρασε είχε 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με επτά γκολ και τέσσερις ασίστ. Από τη Στεάουα Βουκουρεστίου ξεκίνησε την καριέρα του και κάποια στιγμή παραχωρήθηκε δανεικός στην Ουνιρέα Ουρζιτσένι. Ακολούθησε για μία διετία η Τσεζένα και μετά η Βόλιν Λουτσκ. Τον Ιανουάριο του 2016 μετακόμισε στην Κροατία για λογαριασμό της Ριέκα και κάποια στιγμή παραχωρήθηκε δανεικός στην Άστρα. Η Ιτιχάντ Κάλμπα των ΗΑΕ ήταν ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του και μετά ακολούθησε η επιστροφή στην Άτρα πριν τον αποκτήσει ο Απόλλων Λεμεσού. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχει απόσταση στο οικονομικό με την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button