Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Λανθασμένη η αποβολή του Μίλιτς και δεύτερο πέναλτι για Ολυμπιακό»

Ο καθηγητής διαιτησίας, Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε τις επίμαχες φάσεις του αγώνα ΠΑΣ Λαμία-Ολυμπιακός.

Ο Βαρούχας, τόνισε πως η δεύτερη κίτρινη στον Μίλιτς δεν υπάρχει καθώς δεν βρήκε τον Βασιλαντωνόπουλο, ενώ σημείωσε πως έπρεπε να δώσει και άλλο πέναλτι στον Ολυμπιακό(!!)… σε ανατροπή του Οφόε εντός περιοχής.

Από την άλλη για την Λαμία, «έβγαλε λάδι» τον διαιτητή που δεν ήταν σε καλή θέση στην ανατροπή του Βάντερσον εντός περιοχής και έδωσε την παράβαση.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Βαρούχα:

«Στην αρχή δίνει λανθασμένα οφσάιντ κατά του Ολυμπιακού ο δεύτερος βοηθός, Βλάσσης. Το πέναλτι που έδωσε ήταν σωστό γιατί υπάρχει ανατροπή από τον Αναστασιάδη, ενώ κακώς δεν έδωσε ένα ακόμη σε τράβηγμα στον Οφόε. Στο δεύτερο μέρος ανακόπηκε λανθασμένα για οφσάιντ ο Μίλιτς από τον πρώτο βοηθό, Αλεξέα. Στο 58’ ο Ρομαό τραβά έναν αντίπαλο εντός περιοχής και για μένα είναι παράβαση και πέναλτι. Η αποβολή του Μίλιτς είναι δύσκολη φάση. Ο παίκτης του Ολυμπιακού δεν φαίνεται να ακουμπά καθόλου τον Βάντερσον, αλλά προσεκτικά κοιτάζοντας το δεξί πόδι του ίδιου ακουμπά το αριστερό του και πέφτει. Ο διαιτητής είναι από πίσω και μπορεί να παρασυρθεί. Στο 93’ υπάρχουν τρεις παίκτες της Λαμίας οφσάιντ, ο διαιτητής δεν σηκώνει σημαία και δίνεται φάουλ. Ευτυχώς που δεν έγινε καμία ζημιά». 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button