Ερασιτέχνης ΠΑΣ ΛαμίαΠοδόσφαιρο Σάλας

Τα βρήκε δύσκολα… κόντρα στην Υπεροχή ο ΠΑΣ Λαμία Futsal!

Βαριά εντός έδρας ήττα γνώρισε το απόγευμα της Κυριακής στο Κλειστό Χαλκιοπούλειο ο ΠΑΣ Λαμία Futsal με τους κυανόλευκους να βλέπουν την Υπεροχή Τρικάλων να μοιάζει...Υπέροχη, παίρνοντας μια καθαρή και συνάμα εμφατική νίκη με σκορ 0-7.

Βαριά εντός έδρας ήττα γνώρισε το απόγευμα της Κυριακής στο Κλειστό Χαλκιοπούλειο ο ΠΑΣ Λαμία Futsal με τους κυανόλευκους να βλέπουν την Υπεροχή Τρικάλων να μοιάζει…Υπέροχη, παίρνοντας μια καθαρή και συνάμα εμφατική νίκη με σκορ 0-7.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε άσχημα για τους γηπεδούχους οι οποίοι ήλεγχαν τον ρυθμό στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτο 20λέπτου ωστόσο στο τελευταίο πεντάλεπτο οι φιλοξενούμενοι πάτησαν γκάζι και πήραν ισχυρό προβάδισμα στο σκορ πηγαίνοντας στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με ένα υπερ τους 0-3!

Στην επανάληψη οι κυανόλευκοι προσπάθησαν να βρουν αντίδραση ωστόσο επιθετικά δεν είχαν καθαρή κρίση στην τελική προσπάθεια την ώρα που οι αντίπαλοι σκόραραν με χαρακτηριστική ευκολία δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην αναμέτρηση.

Σε όλα αυτά πρέπει να συνυπολογίσουμε αφενός τα τρία χαμένα πέναλτι των γηπεδούχων αλλά και τα πολλά σκληρά μαρκαρίσματα των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων που είχαν σαν αποτέλεσμα τραυματισμούς για αθλητές και των δύο συλλόγων.

Πλέον οι κυανόλευκοι θα στρέψουν την προσοχή τους στο επόμενο παιχνίδι και πάλι εντός έδρας με την ομάδα του Κατενάτσιο.

Διαβάστε επίσης

Back to top button