ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Παπαδόπουλος: «Θα επέστρεφα στη Λαμία / Μου έγινε τότε πρόταση ανανέωσης… αλλά καθυστερημένα»(vid)

Η σημερινή εκπομπή του Ράδιο Λαμία, «Τρίο Μπελκάντο» είχε καλεσμένο έναν πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος όμως παραμένει ένα από τα αγαπημένα παιδά της πόλης, τον Νίκο Παπαδόπουλο!

Μπορεί να φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία μόλις για μία αγωνιστική χρονιά, μπορεί πλέον να μην αγωνίζεται με τα «κυανόλευκα» αλλά ο Νίκος Παπαδόπουλος αναμφισβήτητα παραμένει ένα από τα αγαπημένα παιδιά της ομάδας της Φθιώτιδας.

Σήμερα, το ανανεωμένο «Τρίο Μπελκάντο», με Νίκο Μώκο από το Μαυρολιθάρι, Νίκο Παπανάγνου από Αθήνα και Πανο Κατσώνη με Λάμπρο Αρναούτογλου από το στούντιο του Ράδιο Λαμία, είχε τη χαρά να φιλοξενήσει τον  τερματοφύλακα, του Αστέρα Τρίπολης Νίκο Παπαδόπουλο, με τον οποίο και είχε μία πάρα πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, πάνω στο θέμα του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, για τα τελευταία γεγονότα στη SuperLeague 1 με τις μειώσεις των συμβολαίων στους ποδοσφαιριστές αλλά και εννοείται για τον ΠΑΣ Λαμία!

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, εξέφρασε την άποψή του όσο αφορά τις εξελίξεις στο ελληνικό πρωτάθλημα και τις μειώσεις που έχουν προταθεί στους παίκτες των ομάδων της SuperLeague 1, όπου θυμίζουμε έφτασαν το 83% για τους 4 μήνες!

Αυτό που θα σας σημειώσουμε εμείς πριν σας αφήσουμε να ακούσετε και να δείτε την συνέντευξη του Έλληνα γκολκίπερ, είναι πως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΣ Λαμία και τους ανθρώπους της πόλης, υπογράμμισε πως άνετα θα επέστρεφε στην ομάδα για να ξαναφορέσει τη φανέλα της, ενώ αρκετό ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι λεπτομέρειες που μας παρουσίασε από την αποχώρησή του από τον σύλλογο!

Ακολουθεί η εκπομπή-συνέντευξη με τον Παπαδόπουλο:

Διαβάστε επίσης

Back to top button