Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κρίσιμη η αυριανή προπόνηση του Παναθηναϊκού!

Την Τρίτη αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση αναφορικά με τους παίκτες που θα είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν την αποστολή για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Λαμία για το Κύπελλο.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται την Πέμπτη από τη Λαμία στα πλαίσια του Κυπέλλου και έχει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που έχει προκαλέσει το κύμα ίωσης που έχει πλήξει την ομάδα.

Τη Δευτέρα δεν κατάφεραν να προπονηθούν εννέα ποδοσφαιριστές των πράσινων, ενώ στο νοσοκομείο εισήχθη το βράδυ της Κυριακής και ο προπονητής Γιώργος Δώνης. Η Τρίτη είναι ουσιαστικά η κρίσιμη ημέρα καθώς θα φανεί ποιοι παίκτες θα καταφέρουν να ξεπεράσουν την ίωση και να είναι έτοιμοι για το ματς στο ΔΑΚ.

Θα φανεί, δηλαδή, πως θα αντιδράσει ο κάθε οργανισμός και πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να είναι απόλυτα έτοιμος για την αναμέτρηση. Υπενθυμίζεται, πως δεδομένα είναι νοκ άουτ για το συγκεκριμένο ματς ο Κίκο Μακέντα που ακόμα έχει ενοχλήσεις.

Από εκεί και πέρα, πρέπει να σημειωθεί πως προβληματισμό προκαλεί και το μετεωρολογικό δελτίο καθώς προβλέπονται και πάλι χιονοπτώσεις για την Τετάρτη στη Φθιώτιδα και άρα μένει να φανεί η κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος για το ματς της επόμενης ημέρας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button