Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Με Πάολο Φερνάντες στην Ολλανδία η ΑΕΚ!

Ο Πάολο Φερνάντες θα ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της ΑΕΚ στην Ολλανδία, όπου οι «κιτρινόμαυροι» θα κάνουν μίνι προετοιμασία λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος. #slgr #aekfc #PaoloFernandes #SportsNews #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Ο Πάολο Φερνάντες θα ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της ΑΕΚ στην Ολλανδία, όπου οι «κιτρινόμαυροι» θα κάνουν μίνι προετοιμασία λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος.

Στην αποστολή της ΑΕΚ που θα μεταβεί στην Ολλανδία για μίνι προετοιμασία θα βρίσκεται και ο Πάολο Φερνάντες, ο οποίος έχει «κλείσει» από το καλοκαίρι στην Ενωση και έπαιζε στο Βόλο ως δανεικός.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αποχαιρέτησε την ομάδα του Πανθεσσαλικού μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου και μετέβη στην πατρίδα του από όπου έχει προγραμματιστεί να επιστρέψει στην Ελλάδα αύριο (25/11), όπως και ο Ματίας Αλμέιδα.

Ο 24χρονος θα υποβληθεί την επομένη σε αιματολογικές και test covid μαζί με τους άλλους «κιτρινόμαυρους» και την Κυριακή θα «πετάξει» μαζί την αποστολή της ομάδας για τη «χώρα της Τουλίπας».

Στην Ολλανδία θα ταξιδέψουν και Τσούμπερ, Αμραμπατ, Ελίασον παρότι είναι τραυματίες, ώστε να συνεχίσουν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα το πρόγραμμα της αποθεραπείας τους.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button