Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πάμε κουβά: Με τα παιχνίδια της Α΄ Φθιώτιδας!

Τι να μας πει το Μουντιάλ... ενώ θα μπορούσαμε να ποντάρουμε σήμερα στα παιχνίδια της Α΄ Φθιώτιδας; #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #Πάμε_Κουβά #SportsNews #season2022_2023

Τι να μας πει το Μουντιάλ… ενώ θα μπορούσαμε να ποντάρουμε σήμερα στα παιχνίδια της Α΄ Φθιώτιδας;

Η 7η αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας βρίσκεται προ των πυλών και το ματς που «κλέβει την παράσταση» είναι φυσικά το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό Λαμίας και τη Δάφνη Λιβανατών.

Σε αυτή τη στήλη όπως έχετε καταλάβει οι περισσότεροι, απλά και μόνο για την πλάκα και τη φάση δίνω τα προγνωστικά μου για τα παιχνίδια της Α΄Φθιώτιδας έτσι ώστε να μπορείτε να με κράζετε όλοι οι παράγοντες των ομάδων όταν «ποντάρω» κόντρα στους συλλόγους σας! Ή μπορεί και όχι!

Για πάμε όμως να δούμε τι έχουμε:

ΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΜΑΛΕΣΙΝΑ 2008 –> Νομίζω εύκολα-δύσκολα θα την πάρει τη νίκη η Μαλεσίνα, οπότε θα την επιλέξω! (2-διπλό)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣΣΤΥΛΙΣ –> Ωραίο και ενδιαφέρον παιχνίδι από δύο ομάδες πάνω-κάτω ισοδύναμες. Η έδρα της Λάρυμνας είναι δυνατή… όμως θεωρώ πως η ισοπαλία θα είναι το αποτέλεσμα του αγώνα. (Χ-ισοπαλία)

ΡΕΓΓΙΝI ΚΑΛΑΠΟΔΙ –> Ένα ακόμη ματς που θα έχει ενδιαφέρον καθώς οι ομάδες είναι ισοδύναμες, έχουν τους ίδιους στόχους και θα είναι και η δεύτερη ισοπαλία που θα επιλέξω. (Χ-ισοπαλία)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ –> Φτάσαμε και στο ντέρμπι. Προβλέπω γκολ και από τις δύο ομάδες οπότε σίγουρα ένα Goal-Goal εδώ και για σημείο θα πάω με την ισοπαλία. (Χ και GG-ισοπαλία και γκολ-γκολ)

ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ ΚΑΛΥΒΙΑ –> Είναι ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες «καίγονται» για βαθμούς. Θα δούμε και σε αυτό το ματς γκολ και από τους δύο όμως πιστεύω στη νίκη των Καλυβίων. (2 και GG-διπλό και γκολ-γκολ)

ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΑΣΤΗΡ ΣΤΑΥΡΟΥ –> Μπορεί να κόψει το σερί του Αστέρα η Αταλάντη. Παραδοσιακά δυνατή έδρα η ομάδα της Αταλάντης, όμως με τη φορά που έχει πάρει ο Αστέρας, δύσκολα βλέπω να χάνει ακόμη και σε αυτή την έδρα. (2-διπλό)

Διαβάστε επίσης

Back to top button