Ερασιτέχνης ΠΑΣ ΛαμίαΠοδόσφαιρο Σάλας

Επιστροφή στις νίκες με 10άρα για τον ΠΑΣ Λαμία!

Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΣ Λαμία Futsal μετά την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας από την Υπέροχη Τρικάλων, με τους κυανόλευκους να επικρατούν με 10-1 της νεοσύστατης ομάδας του Κατενάτσιο.

Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΣ Λαμία Futsal μετά την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας από την Υπέροχη Τρικάλων, με τους κυανόλευκους να επικρατούν με 10-1 της νεοσύστατης ομάδας του Κατενάτσιο.

Οι κυανόλευκοι με τον Κώστα Τσαπραζλή στον πάγκο κατάφεραν να διορθώσουν τα κακώς κείμενα της προηγούμενης αναμέτρησης και φυσικά εννοούμε το κομμάτι του σκοραρίσματος.

Το πρώτο 20λεπτο βρήκε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ με 4-1. Τον χορό των γκολ άνοιξε στο 3ο λεπτό ο Καυκιάς με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν με τον Αναστασάκη τρία λεπτά αργότερα. Ακολούθησε μονόλογος της Λαμίας με τους Χονδρογιάννη (9′) Μαρκάι (13′) και Σχουλή (15′) να ανεβάζουν τον δείκτη του σκορ 4-1 βάζοντας γερές βάσεις για τη νίκη.

Στην επανάληψη ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε αρχικα με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε παιχνίδι κατοχής χωρίς τη μεγάλη φάση και στη συνέχεια η Λαμία καθάρισε το παιχνίδι προσφέροντας γκολ και θέαμα.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας καθαρού παιχνιδιού οι κυανόλευκοι βρήκαν γκολ με τον Στοφόρο ενώ στην επόμενη αμέσως φάση ο Τσούκας ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 6-1 δίνοντας μεγάλες διαστάσεις στο παιχνίδι.

Στο 33′ και πάλι ο Τσούκας σκόραρε ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 7-1 και ένα λεπτό αργότερο ο Χονδρογιάνης και πάλι σκόραρε για το 8-1 με τον Μαρκάι στο ίδιο λεπτό να κάνει το 9-1!

Το τελικό 10-1 σημείωσε και πάλι ο Τσούκας στο τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι το παρόν στην αναμέτρηση έδωσε ο πρόεδρος της ΠΕΠΠΣ Νίκος Αυλωνίτης προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση.

Αρχικές 5αδες:

ΠΑΣ Λαμία: Γιολδάσης, Τσιάρας, Τσούκας, Καυκιάς,Βαρυπάτης

Κατενάτσιο: Γαρδίκης, Παπουλίδης, Βιτζηλαίος, Χριστόπουλος, Γκουρνέλος

Διαβάστε επίσης

Back to top button