Ερασιτέχνης ΠΑΣ ΛαμίαΠοδόσφαιρο Σάλας

Ημέρα αγώνα σήμερα για τον ΠΑΣ Λαμία!

Σήμερα στις 18:30 ο ΠΑΣ Λαμία Futsal θα υποδεχθεί στο Χαλκιοπούλειο στάδιο τον Α.Ο Κατενάτσιο για την 4η αγωνιστική της Futsal League.

Σήμερα στις 18:30 ο ΠΑΣ Λαμία Futsal θα υποδεχθεί στο Χαλκιοπούλειο στάδιο τον Α.Ο Κατενάτσιο για την 4η αγωνιστική της Futsal League.

Σήμερα  Κυριακή 27/11 στις 18:30 ο ΠΑΣ Λαμία Futsal θα υποδεχθεί τον Α.Ο Κατενάτσιο Νέα Γενιά στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Futsal League.

Στο γήπεδο θα βρεθεί και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας, Νίκος Αυλωνίτης.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

Το Δ.Σ. του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 ενόψει του αγώνα του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας μας, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στο Χαλκιοπούλειο κλειστό γυμναστήριο (18:30) με αντίπαλο τον Α.Ο. ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της FUTSAL LEAGUE, γνωρίζει στα μέλη και τους φιλάθλους της ομάδος μας ότι η είσοδος στην αθλητική εγκατάσταση θα πραγματοποιείται αποκλειστικά από τη Θύρα 1 μετά την 18:10 με την επίδειξη της κάρτας μέλους ή της ενιαίας κάρτας φιλάθλου του σωματείου την οποία όσοι δεν κατέχουν μπορούν να προμηθεύονται επί τόπου, ή με οικονομική ενίσχυση των 3€ (Ανήλικοι δωρεάν).

Σημειώνεται ότι η κάρτα φιλάθλου 2021-22, λόγω του ότι δεν χρησιμοποιήθηκε από τους κατόχους της, εξαιτίας των περιοριστικών υγειονομικών μέτρων την περσινή περίοδο, ισχύει και για τη φετινή αγωνιστική σεζόν.

Στην αναμέτρηση θα παρευρεθεί κι ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας κ. Νίκος Αυλωνίτης.

Σας περιμένουμε όλους για να ενισχύσετε την ομάδα μας και σε αυτόν τον εντός έδρας αγώνα για να επανέλθει στις επιτυχίες.

ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΒΙΑ

ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

Εκ του Δ.Σ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button